Tujah Lesbian 2 Vagina Sekaligus

Posted on

Melayu Boleh | Cerita Luah,Gambar Bogel,Video Blue – Tujah Lesbian 2 Vagina Sekaligus ,Cerita Lucah ,Gambar Bogel, Awek Melayu Bogel, Gambar lucah, Video Lucah, Klip Lucah, 3gp Lucah, Buku Lucah, Novel Lucah, Awek Cun Comel, Selfie Bogel, Makcik Minah Tudung, Skodeng.

Cerita nie bermula bulan lepas. Dekat rumah saye, ada awek bohsia
lesbian bernama Irna. Dia belajar di itm dngan saye. Dah lama jugak saye
perhatikan jiran saye tu, tapi saye baru dapat kenal dngan dia masa dia
langgar kereta saye.

Rumah saye dngan rumah dia mmg satu baris.
hanye dipisahkan 5 rumah. Dia orangnya manis! saye suka betul tengok
mukanya kalau berselisihan di jalan. Semenjak peristiwa dilanggar
keretanya, saye jadi rapat dengannya.

Kadang-kadang dia suka
tumpang saye kalau nak ke kuliah kerana dia malas bawak kereta sendiri.
Dan kebetulan kuliah saye dngan dia tidak jauh sangat. Dalam kereta, dia
selalu cerita tentang keluarganya atau kawannye.

Kebetulan masa
tu di radio ada topik mengenai bohsia. Jadi, saye dngan dia concentrate.
Akhirnya saye dngan dia bertukar cerita-cerita masalah cinta
masing-masing. Dia mengaku yanng dia dah pernah ada bf setahun yanng
lalu.

Dia putus hubungan dngan bf nya, dan kecewa dngan bf tu.
Sebelum tu saye heran jugak, kenapa orang semanis dia, takda bf. Tapi
dia tidak cakap ape masalah dngan bf nya.

Dan stelah saye desak,
akhirnya dia mengaku yanng dia sekarang ini lesbian! saye terkejut jugak
waktu dengar tu, dan saye nasihatkan dngan dia, kalau bisex itu lebih
bagus daripada lesbian.

Dia mengaku yanng teman lesbian nya itu
course-matenya sendiri, namanya Hanna. Akhirnya dia janji, yanng dia
akan kenalkan temannya itu dngan saye balik kuliah nanti! Lepas balik
kuliah jam 2, saye datang ke rumah Irna.

Dan dia mempersilakan
saye masuk ke rumahnya. Rumahnya kosong dan yanng ada hanye pembantunya.
saye dikenalkan dngan Hanna teman Irna. Ternyata Hanna tu pun cute!
Walaupun tidak secute Irna, tapi bodinya itu! hm, sedap betul mata
memandang.

Akhirnya kami bertiga borak panjang, sampai saye merasa
mengantuk betul! saye cuba tahan mengantuk tadi tertidur jugak.
Akhirnya Irna, suruh saye tidur dalam bilik dia. saye ok aja, asalkan
saye boleh tidur.

saye tidak tau berapa lama saye tidur. yanng
saye tau, bila saye terjaga, saye ngerasa ada benda yanng anih betul
pasal diri saye! Bila saye bangun, saye terkejut betul melihat yanng
saye dah naked! Dan saye lihat Irna dngan Hanna jugak dah topless, hanye
pakai seluar pendek! Dan yanng lebih buat saye terkejut lagi, batang
kote ku dijilat Irna, dan Hanna lagi menjilat buah dada Irna! saye
tersentak, tapi saye sendiri tidak boleh buat ape-ape lagi! saye
merasakan kenikmatan yanng luar biasa betul masa batang kote ku dijilat
Irna.

Cerita Sex Tujah Lesbian 2 Vagina Sekaligus

Irna dngan
Hanna jugak terkejut bila tengok saye bangun, tapi diorang tidak stop,
malah Irna terus masukkan batang kote ku ke dalam mulutnya dan menghisap
batang kote ku, sementara Hanna bercemolot dngan saye.

Tentu saje
saye balas ciuman Hanna. Tangan saye jugak mula berani meraba badan
Hanna, mula dari buah dada nya yanng solid dngan putingnya yanng
kecoklat-coklatan. Dah puas kissing, terus saye disuakan dngan buah dada
Hanna.

saye lahap aja buah dada nya bergantian kiri kanan, dan
tangan saye mulai merayapi kelangkangnya. Tangan saye mula bermain-main
di bibir faraj nya yanng tersembunyi di balik panties dan seluarnya.

Malah
terus dia buka seluar dngan seluar dalamnya, dan terlihatlah vagina nya
yanng kelihatan betul terpelihara rapi, dngan bulu-bulu halus yanng
diatur dngan indahnya. saye mainkan kelentitnya yanng ada di dalam bibir
faraj nya, dan saye usap-usap sampai Hanna bergerak ke kanan-ke kiri.

Terus
dia malah menyuakan vagina nya untuk saye hisap. saye main kelentitnya
dngan lidah saye, bahkan sampai saye sedut dngan mulut saye! Hanna makin
bergoyang, dan mengerang.
Cerita lucah Tujah Lesbian 2 Vagina Sekaligus

Sementara
itu, Irna masih mengulum batang kote ku. saye lihat dia, memainkan
lidahnya di batang kote ku. Gila, saye fikir masa Irna menyedot-nyedot
batang kote ku. Setelah lama dia blow job saye, saye lihat dia dah mulai
bernafsu.
Akhirnya dia duduk di kangkangan saye, dan mulai
memasukkan batang kote ku ke dalam faraj nya. Dia duduk menghadap ke
saye, sambil turun naik. saye lihat wajahnya yanng biasanya manis dan
lembut kelihatan garang waktu bergoyang.
Tangannya malah
meramas-ramas d da saye. Mula-mula, nampak susah dia menggerakkan
badannya, kerana faraj dia masih kering. Tapi lama-kelamaan, akhirnya
gerakan turun naiknya Irna mula lancar, malah dia sambil turun naik
bergoyang-goyang melicinkan batang kote ku dngan faraj nya.
saye
hanye boleh mengerang, kerana lidah saye sendiri bermain di faraj Hanna.
Setelah bermain denagn indah Hanna selama 10 minit, kelihatan Hanna
mula mengerang. saye cepatkan gerakan lidah saye, dan jari tangan saye
mula masuk ke dalam indah.

Hanna makin bergoyang, sambil mengerang
keras. Dari faraj nya muncul cairan faraj yanng rasanya agak hamis.
Tapi entah kenapa, saye suka betul dngan ! aromanya dan saye malah
tambah bersemangat memainkan faraj nya.

Tujah Lesbian 2 Vagina Sekaligus citer sex video blue

Setelah
10 minit lagi, Hanna mula nampak akan mendapat orgasme yanng
pertamanya. Cairan yanng keluar dari faraj nya makin mengalir deras, dan
diakhiri dngan cairan orgasmenya. Setelah Hanna mencapai orgasme, dia
turun dari tempat tidur, dan langsung masuk ke bilik air membersihkan
faraj nya.

Sementara itu Irna mula giat melancarkan gerakan turun
naiknya. Bunyi yanng dikeluarkan dari faraj nya kerana gesekannya dngan
batang saye keras kerana diikuti denagn bunyi lelangkangnya yanng beradu
sama paha saye.

Setelah berlangsung selama 15 minit, mula nampak
yanng dia nak cum. Akhirnya saye mula ambil inisiatif ubah posisi. saye
bangun dan mulai main dngan posisi doggy style.

Irna nampak suka
betul tengok saye mula tukar posisi, dan dia ikut aje masa saye suruh
bangun dan buat doggy. saye cepatkan gerakan masuk-keluar batang kote
ku.

kerana saye rasa nak sangat orgasme dalam indah Irna. Lepas 4
minit, akhirnya saye orgasme sama-sama dngan Irna, tapi di luar faraj
nya Irna kerana saye takut kalau jadi ape-ape nanti.

Irna nampak
letih betul dan terkulai di tempat tidur, terus saye kissing aja dia.
Tapi tidak lama kemudian, Hanna keluar dari kamar mandi, dan dia minta
buat saye fuck dia.

Akhirnya saye berganti-ganti kongkek dngan
Hanna, kerana saye takut dia frust. Dan akhirnya saye stay sampai malam
kat rumah Irna fuck dngan Irna dan Hanna beberapa round lagi.

Sampai-sampai
rumah saye kepenatan dan pulang ke rumah lepas jam 8. Dan lepas
kejadian itu, akhirnya Irna mengaku yanng dia sebenarnya dah lama betul
suka dngan saye dan lama membayangkan fuck dngan saye sekali dngan teman
lesbiannya si Hanna.
Semenjak itu, saye selalu datang ke rumah Irna
untuk fuck, berdua dngan Irna saja atau bertiga dngan Hanna. Benda nie
dah berlaku selama sebulan ini, dan saye menikmati betul hubungan ini.

Kadang-kadang kami berdua atau bertiga suka sewa tempat di luar kota buat threesome

Post Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *