Perempuan Sundal Payudara Besar Dikongkek

Posted on

Melayu Boleh | Cerita Luah,Gambar Bogel,Video Blue – Perempuan Sundal Payudara Besar Dikongkek ,Cerita Lucah ,Gambar Bogel, Awek Melayu Bogel, Gambar lucah, Video Lucah, Klip Lucah, 3gp Lucah, Buku Lucah, Novel Lucah, Awek Cun Comel, Selfie Bogel, Makcik Minah Tudung, Skodeng.

Kami kenal melalui internet. Dan satu malam kami berjumpa. Dia naik
kereta besar sampai depan apartment saya. Kami beronda lama sebab sudah
pukul 12 malam. Memang sah ‘booty call’. kami beronda sambil berbual.
Memang saya tahu apa kita nak buat.

Saya nampak dia asyik khusyuk
pandang payudara 36C saya. Setengah jam. berlalu dan kami pun dah nak
balik. Dalam kereta besar dia. dia mendekati saya. saya rasa kaku lagi
sebab belum warm up lagi.

Tapi dia sudah buka cangkuk bra saya.
dan selak baju saya naik atas. Mm dia nampak stim biila pandang tetek
saya yang gebu. dan besar tuh. m Tangan dia mula memicit manja dan
ramas.

bibir kami bertemu dan kami french kiss lama giler. Mm
biila dia mula gigit leher saya. sambil main puting saya. yang warna
merah dan coklat cair. Dia dekati bibir dia dan mula jilat dan penuh
nafsu dia mula main peranan dia menyonyot payudara saya.

Oh my
god. biila dia menhisap payudara saya dan cara dia nynyot payudara saya.
Saya so horny masa tuh. dia so pandai main payudara. cara dia mengulum
payudara dan puting.

Cerita Sex Perempuan Sundal Payudara Besar Dikongkek

oh
mengerang saya. biila dia guna lidah dan mulut dia. mengerjakan breast
saya. saya rasa mcm mabuk dalam hisapan dia. x pernah saya rasa begini
dalam hidup saya dgn sesiapa.

saya bagi dia satu love bite.
mengancam. untuk memori dan hisap jilat manja konek panjang dia. sampai
dia pancut. kami nk main dlamm kereta tapi. since baru jumpa.

biar
tunggu. Walaupun kami x kenal dan mmg saya tidak mahu apa commitment
but saya bukan sundal. Saya kena tgk dia mmg bersih sebelum kami pergi
level seterusnya.

Dia seorg berkerjaya sebagai jurutera. kulit
putih, kurus. cute malay guy. Dia sudah berkahwin dan pada second time
kami cadang jumpa. Kami beli wine. dan check in a nice cozy hotel tgh
hari kl.
Cerita lucah Perempuan Sundal Payudara Besar Dikongkek

Masa
di bilik kami minum wine dan berbual sambil tuh kami mula. bogel dan
saya mula mengerjakan batang konek dia. m mmg saya suka bermanja dan
cium serta foreplay.
tapi seperti biasa dia mmg pandai suck payudara
besar saya. oh m yeah key. suck me good yeah honey Lagi dia hisap, lagi
saya goyang payudara besar saya untuk dia tengok.
Dia suka tgk
biila saya goyang dan goyang payudara saya dan dia akan berasmara ngann
payudara saya. seperti giler. dia. mmg suka payudara besar. Batang konek
dia manja tangan ku memanja dkt jari saya.

Perempuan Sundal Payudara Besar Dikongkek Cerita Lucah melayu

saya
mmg suka dkt bibir saya dekt batang konek dia sambil pandang dia. muka
dia. tgh menikmati segala gerak atas bawah batang konek besar nya. dia.
mengerang kuat. Saya mula breast fuck dia m ah sambil hisap kepalanya
biila sampai bibir saya.

Slurp aum aum argh Oooh saya dah tak
tahan. Saya. naik atas dia dan masukkan batang konek dia dalam vagina
saya. argh yeah pap pap pap pap pap sambil dia.

hisap payudara
saya. sampai. merah. au kongkek cipap aku please. Mm ah sambil main
ganas ooh saya. kangkang dan dia. hentak dalam vagina saya. kuat dan
dlamm bunyi penuh nafsu.

kami berdayung bersama. Saya rasa so
giler. saya suruh dia fuck jubur aku. sebbab batang konek dia x besar so
saya bagi dia fuck jubur ku. Mm key argh arghh.

Saya buat doggy
stail sambil dia fuck jubur aku Dia x tahan lama. last last kami pancut
dan kami check out dan since then kami sudah lost contact.
He is the Best tit sucker so far.

Post Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *