Pepek Amoi Virgin Gebu Sangat

Posted on

Melayu Boleh | Cerita Luah,Gambar Bogel,Video Blue – Pepek Amoi Virgin Gebu Sangat ,Cerita Lucah ,Gambar Bogel, Awek Melayu Bogel, Gambar lucah, Video Lucah, Klip Lucah, 3gp Lucah, Buku Lucah, Novel Lucah, Awek Cun Comel, Selfie Bogel, Makcik Minah Tudung, Skodeng.

Kisah lucah ini adalah first time saya kongkek dng anak murid ku.
saya tamat pengajian. saya dapat kerja di Kuala Lumpur dan tinggal
menyewa disebuah apartment. kerna bujang, saya selalu gunakan laundrette
di bawah untukk mencuci pakaian. Di sana saya berkenalan dng Lee yanng
jugak seorang penghuni apartment tersebut.

Saya selalu berborak
dng diaorang semasa kami sama sama menunggu cucian kami kering. Dari
perbualan tue saya dapat tahu bahawa diaorang seorang businessman dan
sudaah berkeluarga. Lee bertanyakan fasal pekerjaanku dan dimana saya
belajar sebelum ini.

Apabila diaorang tahu saya ada mba, diaorang
terus minta saya beri tuition pada anak awek nya yanng akan ambil spm
tahun ini. diaorang minta saya mengajar anaknya Prinsip Perakaunan.

Saya
agak keberatan tapi akhirnya menerima permintaan Lee sesudah beberapa
kali diaorang minta tolong setiap kali diaorang berjumpa denganku.
Menurutnya, anaknya lemah dlam matapelajaran tersebut. So, pada hari
yanng dijanjikan, saya pun pergilah ke unit Lee yanng berlainan block
dng unitku.

Saya disambut mesra oleh Lee dan bini nya, macam ingin
sambut menantu pulak kata hatiku. stelah mempersilakan saya duduk di
ruang tamu, Lee memperkenalkan saya pada anak awek nya, Cici.

Orangnya
bolehh tahan. Wajahnya cute dan diaorang mempunyai badan yanng tinggi
lampai mengikut ayah nya. dlamm hatiku berkata, kalau saya tahu amoi nie
mengancam, dahh lama saya accept permintaan Lee.

Kita pun
berbincang mengenai jadual tuition. saya bersetuju untukk jadi tutor
Cici selama dua jam setiap Jumaat dan Sabtu pada sebelah malam. Lee amat
gembira dan harap saya akan dapat membantu Cici sebaik mungkin.

Saya
cuma mengangguk jer supaya tak nampak ghairah sangat. Lee pun
menunjukkan study roomnya di mana kami akan buat tutorial. Tak lama
lepas tue saya beredar. Tak sabar sabar saya untukk memeulakan tutorial
minggu depan kerna saya tertarik dng Cici yanng bolehh tahan mengancam
tu.

Pada dua bulan pertama tuition, saya bersungguh sungguh
mengajar Cici dan diaorang pun bertambah faham pelajaran tu. Setiap kali
saya adakan tutorial, saya dan Cici akan dibiarkan berdua tanpa
gangguan.

Itu yanng saya syok kerna dapat berdua duaan dng amoi
cute tu. sambil memberi tuition saya curi curi memperhatikan badan Cici.
Kulitnya putih bersih dan tetek nya bolehh tahan besarnya.

Kakinya
panjang dan burit nya berisi juga. Stim jugak saya dibuatnya kerna amoi
nie suka pakai short dan kadang kadang singlet masa tuition. Masa break
tuition, saya selalu berbual mesra dng Cici.

Kadang kadang saya
jer mengusik fasal boyfriend, tapi Cici kata diaorang tak ada boyfriend
kerna diaorang bersekolah di girl school. Gembira hatiku tak terkata.
Pada suatu hari sebelum saya balik, Lee berjumpa saya dan berkata
seorang rakan Cici nak turut serta dlam Tuition kerna prestasi Cici
bannyak dahh improve.

Lee tdk memaksa tapi saya setuju kerna akan
bertambah seorang amoi lagi. Minggu berikutnya, rakan Cici pun join
tutorial kami. Namanya Vivien dan diaorang lagie hot. Bodynya solid dan
sexy dan diaorang lebih manja, tapi Vivien cuma datang tuition untukk
hari Jumaat saja.

Vivien nie lebih daring. Bila minta explaination
dariku, diaorang akan duduk rapat smbil mengeselkan tubuhnya padaku.
Kadang kadang diaorang akan meletakkan tangannya dipehaku. mmg stim saya
dibuatnya. saya perhatikan Cici sedikit jealous kerna Vivien bannyak
mencuri perhatianku darinya.

So, pada hari Sabtu, Cici akan cuba
bermanja denganku habis habisan. diaorang pun dahh berani duduk rapat
rapat denganku smbil tubuh kami bergesel. saya pun kadang kadang jer
ambil peluang buat buat tersentuh pehanya atau sikuku tersentuh tetek
nya yanng lembut tu.

Saya lihat diaorang buat tak tahu dan kami
makin mesra. saya pun selalu puji Cici bila Vivien tak ada dng
mengatakan she is a better student dari Vivien. Cici amat berbangga bila
saya memujinya dan tersipu sipu malu.

Pada suatu hari Sabtu dlam
bulan ke lima, seperti biasa saya menuju ke unit Lee dlam pukul lima
setengah petang. saya pun menekan loceng tapi tak ada orang membuka
pintu.

Saya pun tekan sekali lagie dan bila pintu terbuka saya
lihat Cici yanng membuka pintu dng tersenyum manis. Cici memakai mini
skirt dan singlet spagethi strap. saya jugak tercium bau perfume yanng
amat menarik.

Saya bertanya kepada Cici kenapa rumahnya sunyi aja.
Katanya semua orang dahh pergi ke Seremban kerna ada majlis perkahwinan
anak rakan bapanya. saya tanya kenapa diaorang tak pergi. Cici kata
smbil tersenyum manja diaorang lagie suka bertutorial denganku lagipun
diaorang ada exam minggu depan.

Cerita Sex Pepek Amoi Virgin Gebu Sangat

Kita
terus ke study room. Nafsuku naik melihat pakaian Cici yanng sexy
ditambah lagie dng bau perfumenya yanng menggoda. Selalunya Cici tak
pernah pakai perfume. Selalunya saya cuma mencium bau sabun atau bedak
yanng wangi saja.

Cici duduk disebelahku dng rapat. Batangku mula
mengeras bila tubuh kami bergesel ditambah pula kelihatan pehanya yanng
putih melepak tu. Seperti biasa, saya pun tanya Cici ada apa apa yanng
diaorang ingin tanya.

“Yes! ” katanya. diaorang tanya saya ada
girlfriend tak. Terkejut saya dibuatnya. Tak ada cakapku selamba.
diaorang tergelak manja. “Kenapa? Do you want to be my girlfriend? ”
gurauku smbil tergelak.

Muka Cici merah menahan malu. “Why not! ”
katanya smbil tertunduk malu. Berderau darahku tapi hatiku bersorak.
saya dahh lama tak ada girlfriend dan yanng paling penting. saya dahh
lama tak bersetubuh.

Ini peluang baik walaupun risky. “Are you
serious? ” kataku. Cici cuma mengangguk smbil memandangku dng muka merah
padam. Tambah cute saya lihat muka Cici. Nampaknya hari nie saya akan
mengajar benda lain.

Saya pun beranikan diri memegang tangan Cici?
Cici cuma diam dan saya beranikan diri mencium tangannya. saya tanya
Cici kenapa diaorang ingin jadi girlfriend saya. Jawab Cici, diaorang
gembira bila bersamaku dan sedikit jealous dng Vivien.

Hah! ulam
dicita pucuk mendatang! saya kata kat Cici perkara nie mesti dirahsiakan
takut Lee marah. Cici mmg bersetuju sangat. saya beritahu Cici saya
sangat gembira jadi tak ada mood ingin mengajar diaorang hari tu.

Cici
kata diaorang pun very happy dan tak ada mood untukk belajar. diaorang
pun cakap diaorang sengaja tak pergi ke Seremban supaya dapat berdua
duaan denganku tanpa gangguan. saya tanya bila familynya balik.

Diaorang
kata lambat lagi, mgkin tengah malam. So, saya ajak diaorang keluar
tapi diaorang takut nanti bapanya telefon. Iya tak iya juga. saya pun
ajak diaorang keruang tamu. saya pun pimpin diaorang keluar.

Kita
duduk diatas sofa dan saya beranikan diri merangkul bahunya. kita
berbual mesra smbil saya mula mengambil peluang. Batang saya mmg dahh
mencanak. sambil berbual saya mengusap usap bahu Cici supaya diaorang
kegelian.

Saya menarik tubuh Cici lebih rapat dan saya berbisik
kepadanya bahawa saya ingin kiss diaorang kerna diaorang nak jadi
girlfriend ku. Cici cuma tergelak kecil tapi tak membantah. saya pun
mencari bibir Cici dan mengucupnya.

Nafas Cici bertambah kasar
mgkin menahan debar. Bibirnya kaku mgkin kerna tak ada pengalaman. saya
mengucup bibir lembutnya hangat dan lama. sambil tue tanganku menjalar
ke pehanya. saya mengusap usap peha putihnya.

Saya mengajar Cici
kissing smbil tue saya berjaya meramas ramas tetek nya yanng lembut.
Selepas seketika, Cici minta berhenti kerna diaorang takut dan tak
biasa. saya pun tak nak force diaorang nanti melepas pula.
Cerita lucah Pepek Amoi Virgin Gebu Sangat

Cici
kata diaorang tak ada pengalaman tapi biasa mendengar cerita dari rakan
rakannya yanng dahh ada boyfriend. Bertuah saya kerna Cici masih
virgin. Tapi tak bolehh gelojoh beb. So, kami terus berbual smbil
bercumbu ringan.
Cici makin selesa dan benarkan saya memegang tetek
nya tapi diaorang tak beri saya ingin menjelajah kelurah nikmatnya. saya
tanya seronok tak kena romen, diaorang cuma tersenyum malu. saya suruh
diaorang buka zip seluarku dan pegang batangku.
Cici kata batang ku
cute tapi terperanjat tengok batangku yanng mengembang besar tu. First
time katanya tengok batang lelaki secara life. dlamm pukul 10 saya pun
balik kerna takut keluarga Cici tiba tiba balik.
Sebelum tue sempat
saya ajar Cici buat blow job so bertambahlah matapelajaran yanng saya
bagi tutorial pada Cici. Selama sebulan selepas hari tu, kami akan curi
curi beromen dlam bilik study pada hari Sabtu.
Lakonan kami mmg
first class supaya tak ada orang syak termasuklah Vivien. Cici dahh
benarkan saya menjelajah sampai kelurah nikmatnya. Setiap kali tutorial
pada hari Sabtu, panties Cici pasti basah lencun.
Bagaimanapun, saya
sentiasa ingatkan Cici supaya sentiasa pastikan pelajarannya tdk
merosot. Cici pula pada hari Sabtu akan pakai short atau skirt supaya
senang saya kerjakan pepek nya. saya kerjakan pepek nya sampai diaorang
climax.
Saya dahh tak sabar ingin bersetubuh dengannya. So, saya
cadangkan diaorang datang ke unitku pada satu Ahad tue kerna housemate
saya balik kampung. Cici bersetuju dan kerna diaorang pun dahh rindu
untukk bermesra dng lebih bebas tanpa takut takut masa tutorial.

Hari
Ahad tu, Cici datang keunitku selepas parentnya keluar main golf.
diaorang pakai mini skirt dan singlet lagi. saya mmg pantang nampak amoi
berpakaian macam tu. Batangku terus mencanak naik.

Saya terus
beri kucupan hangat pada Cici dan ajak diaorang duduk di sofa. Perfume
Cici mmg menggoda. saya peluk Cici dan terus beromen macam dahh tak
jumpa setahun. saya mencium Cici smbil meramas tetek nya yanng makin
besar dan mengeras.

Saya cium leher Cici sampai diaorang menjerit
jerit kegelian. Tambah stim saya dibuatnya. saya dahh nekad, hari tue
saya mesti dapatkan daranya. Tanganku terus menjalar kedalam singlet
Cici dan saya lucutkan kunci branya.

Bila terlerai aja kancingnya,
terus saya ramas dua buah gunung yanng tengah membusut itu. saya selak
singlet Cici dan terserlah tetek nya yanng selama ini saya dapat raba
dan ramas dari luar itu.

Payudara Cici sederhana besar tapi tegang
dan bulat. Putingnya masih berwarna pink kerna belum pernah dijamah
oleh mana mana lelaki. dng senafas, terus saya rasmikan puting Cici
tanpa belas kasihan.

Cici mengerang kenikmatan bila saya
menghisap, menyonyot dan memainkan putingnya. sambil mulutku beroperasi,
tanganku pula meraba peha Cici dan terus kesasarannya. Panties Cici
sudaah basah lencun. saya tahu Cici dahh tewas dng permainan ku.

Saya
ajak diaorang kebilik dan Cici mengikut jer cakap saya sebagai gurunya.
saya baringkan Cici diatas katil dan saya tanggalkan pakaiannya satu
persatu sampai diaorang telanjang bulat. Terpegun saya melihat tubuhnya
yanng putih bersih itu.

Pepek amoi nie gebu berbulu halus dan
kelihatan merah menyala. Geram saya dibuatnya dan saya pun terus
membogelkan diri. Terhunus batangku dng begittu tegang sekali. Cici
mengusap usap manja batangku. saya tindih tubuh Cici.

Oh!
kehangatan bila tubuh kami bersatu mmg menikmatkan. saya jilat setiap
inci tubuh Cici dari hujung rambut sampai hujung kaki, depan dan
belakang. Mata Cici terpejam menahan nikmat permainan lidahku yanng
memastikan semua punat nikmatnya menyala.

Saya serang kembali
buahdada Cici yanng menegang keras itu. Perlahan lahan saya bibirku
menuju kepusat dan seterusnya kelurah nikmat Cici yanng dahh basah
lencun. saya jilat alur pepek amoi nie dan memainkan kelentitnya yanng
merah menyala.

Terangkat angkat tubuh Cici dan tak lama lepas tue
diaorang kejang smbil melepaskan keluhan nikmat dng kuat. Oh! Ohh!
Andre(namaku)! Emh! Pasti diaorang klimaks. saya pun dahh tak tahan.

Saya
jilat jilat pepek amoi nie dan meramas ramas burit nya yanng bulat
berisi. saya lapik punngungnya dng bantal supaya pepek amoi nie lebih
mudah untukk saya tusuk. saya kangkangkan kaki Cici yanng panjang tue
dan saya tujukan batangku kesasaran.

Cici yanng dahh hilang dlam
alam nikmat tidah membantah. mmg payah ingin masuk walaupun dahh lencun.
stelah beberapa kali menusuk, akhirnya kepala batangku berjaya masuk.
Perlahan lahan saya tusuk dng bantuan pelincir yanng bannyak tu.

Cici
terkejut sikit dan cuba menolak. Takut dan sakit katanya. saya pujuk
Cici dan terus kululum lidahnya. Lepas tue saya attack pula lehernya
kembali. Cici mengerang nikmat dan saya terus menusuk hingga terasa ada
selaput menahan.

Saya tarik nafas smbil sorong tarik beberapa
kali. Cici mengeluh sakit tapi saya tak peduli. saya terus tusuk dng
lebih dlam dan akhirnya pecah lah selaput dara Cici. Cici tersentak bila
batangku terus masuk kedalam.

“Andre! ” jeritnya. saya pujuk
diaorang smbil mengucup dahinya. saya dahh dapat mahkota daranya. saya
pujuk Cici dng mengatakan diaorang kan rasa lebih nikmat lagi. saya
biarkan batangku meneroka sehingga kedasarnya dan berendam lama lama
supaya otot otot pepek amoi nie dapat membiasakan diri.

Cici
merintih menahan perit. Lepas tue saya sorong tarik perlahan lahan.
pepek amoi nie mmg sempit dan ketat. Nikmatnya. peh! Maklumlah dara!
Nasib baik saya dahh berpengalaman kalau tdk garenti dahh terpancut.

Saya
terus sorong tarik perlahan lahan sampai Cici sudaah mula bolehh merasa
nikmatnya. diaorang memeluk tubuhku bertambah erat dan nafasnya kembali
keras. saya dahh tahan kena kemutan dan kepanasan pepek anak dara.

Saya
rasakan batangku bertambah keras dan saya tarik sebelum batangku
memuntahkan laharnya. saya memancutkan ke dada Cici smbil melepaskan
raungan nikmat. Lepas tue saya kembali menindih Cici dan menciumnya.
Kita baring berpelukan smbil berbalas kucupan. saya tanya Cici samada
diaorang menikmati persetubuhan tadi. diaorang kata sedap walaupun mula
mula perit sikit. Cici sedih kerna dahh hilang dara tapi merelakan kerna
diaorang sayang padaku.

Saya berjanji untukk tdk mengsia
siakannya. Hubungan sulit kami masih berterusan dan Cici sudaah lulus
dng cemerlang dlam spm yanng baru diumumkan lepas. diaorang sekarang
menuntut disebuah ipts buat matrikulasi.

Kita masih merahsiakan
hubungan kami kerna Cici masih muda dan sedangg belajar. Lagipun saya
tak nak Lee upset. Bila ada peluang kami akan have sex at least seminggu
sekali.

Saya masih jadi tutor Cici kerna Cici ambil subject
accounting. Kadang kadang kami have sex dihotel. saya gunakan upah yanng
Lee beri untukk bayar sewa bilik hotel. Terukkan saya.

Post Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *