Pantat Stim Nak Dijilat | Melayu Cerita Lucah

Posted on

Melayu Boleh | Cerita Luah,Gambar Bogel,Video Blue – Pantat Stim Nak Dijilat | Melayu Cerita Lucah ,Cerita Lucah ,Gambar Bogel, Awek Melayu Bogel, Gambar lucah, Video Lucah, Klip Lucah, 3gp Lucah, Buku Lucah, Novel Lucah, Awek Cun Comel, Selfie Bogel, Makcik Minah Tudung, Skodeng.

saya jatuh hati pada seorang awek yg bernama Fitrrina. Fitrrina nii memangg cantik, jubur tonggek, buah dada besar yg bulat, agak tajam dan montok walaupun body dia lansing. kulit dia memangg putih. tapi dia dok kat kampung saja.

Keluar rumah pun susah. mak dia agak control. so saya ngorat die. maklom lah. muka dia lawa. jual mahal sikit. mula-mula memangg saya target mahu buat bini. tapi(ada tapinya)pemikiran dia kurang matured.

Takpalah pasal dia lawa. so saya ayat dia ajak dia keluar dgn saya. susah gak! sampai banyaak kali saya ajak die. sampai satu hari tue. dia dapat kelentong mak dia.

Kata dia keluar dng jiran die. kelentong mak dia kata pergi kerumah kawan. balik lewat petang. so dia keluarlah gan jiran dia sampai kat tempat janji mahu jumpa saya.

Dia dng jiran dia split. jiran dia ikut member lain. dia naik moto dng saya. alamak, hari tu dia pakai baju kebarung. yg agak nipis kainnya, jelas nampak warna coli die, merah jambu.

So dia pun naik moto dgn saya. kami terus ke botinical garden penang, sampai sana terus masuk dalam. kena pulak hari makin mendung. so kami masuk kedalam. jalan laju-laju.

Cam race jalan kakicari tempat yg terlindung dari hujan. saya tengok banyaak pengunjung lain berjalan kaki keluar dari taman tue. balik kot. hari mahu hujan. so kami pun jumpa satu tempat terlindung.

Bawak pokok yg agak rimbun. masa kami baru lepak saja. hujan dahh turun. kat situ nampaknya orang takde. so kepala otak saya mula terfikir blue saja. dan mata saya asyik-asyik dok perhati pangkal payudara Fitrrina yg terdedah.

Putih melepak. hujan turun mula lebat. tempat kami cume tempias sikit. Fitrrina mula sejuk. saya pun sejuk juga. tapi takkan saya mahu terus peluk die. baru first time keluar.

So kami borak-borak smbil saya buat lawak bodoh!. tah macamana tah Fitrrina tertampar paha saya. saya pulak tak pakai underwear. dia tampar tersentuh batang konek saya yg sememangnya dahh keras sebab tengok pangkal payudara dia yg putih tue.

Saya tengok dia terkejut bila terkena pada bahagian keras tue. tapi tangan dia tak bergerak dari peha saya. masih kat peha saya. dan mata dia , saya perhatikan terlirik ke bahagian batang konek saya.

Fitrrina! saya cakap dlam hati. Fitrrina dahh stim kot. so tangan kiri saya bergerak kepinggangnya. kami masa tu tengah lepak atas rumput. bawah pokok merimbum. tangan saya peluk pinggangnya.

Dia tak kata apapun. masih dok sembang pasal cerita apatah. saya dok anggukngguk kepala saja. walaupun kepala otak saya dok fikir macamana saya mahu kiss bibir die. so saya buat trick.

Saya ambik batu-batu kecil kat tepi-tepi saya, saya gengam gan tangan kanan saya. saya baling atas peha die. masa tu dia duduk bersimpuh. lepas baling. saya buat-buat terkejut. ” alamak Fitrrina. sorry-sorry. abang. terlalu asyik dengar cerita Fitrrina. sampai tak sedar baling batu-batu kecik nii atas kain Fitrrina “.

Cerita Sex Pantat Stim Nak Dijilat

Saya pun sapu batu-batu dari kainnya. sapuan saya lebih pada mengusap paha Fitrrina. ” Fitrrina. tak mau hilanglah kotoran nie. melekat! ” , saya buat trick, saya usap lagie peha die.

Sementara kepala saya merapat kepaha die. buat-buat tengok kotoran atas kainnya. lepas tu rambut saya saya biar bergesel dng dada die. Fitrrina tersentak. saya tarik kepala saya bertemu dng muka Fitrrina.

Smbil tangan kiri saya perlahan-lahan menarik tubuh Fitrrina kearah saya. bila muka saya berdepan dng wajah Fitrrina. saya cakap. ” Fitrrina. memangg cantik hari nie, abang sememangnya menyintai Fitrrina sejak mula bertemu Fitrrina ” lepas tu bibir saya menyentuh bibir Fitrrina.

Dia agak kaget. tapi membiarkan saya meneruskan pelakuan. saya gigit dan hisap bibir Fitrrina atas bawah. Fitrrina tak membuka bibir die. tapi saya tau dia pun dahh naik syok.

Sebab tangan dia mula tarik tubuh saya rapat ketubuh die. kena dng hujan bertambah lebat. Fitrrina tersandar kebatang pokok. dan bibir saya mula main peranan kearah lehernya. hisap dan gigit dng manja.

Fitrrina makin memeluk erat. dan kakinya dari bersimpuh ke kedudukan melipat terkangkang dan badan saya dicelah kangkangannya itu. tangan kanan saya mula menyelak kainnya sementara bibir saya masih menyerang rakus leher Fitrrina dan mula menurun kedadanya.

Fitrrina mengeliat smbil mengerang kecil ” abang! abang. geli. em. abang! ” sementara tangan kanan saya yg menyelak kainnya meramas rakus bahagian pehanya. tangan kiri saya mula membuka butang atas baju kebarung Fitrrina.

Fitrrina mengeluh ” jgn bang. Fitrrina tak biasa. ah ” dia masih dlam nikmat sebab smbil buka butang baju dia bibir saya terus menhisap bahagian pangkal buahdadanya. lepas terbuka bahagian atas bajunya maka terdedahlah dua puncak bukit yg putih melepak dan disaluti cuma dng coli nipis berwarna merah jambu.

Saya terus menyerang kearah itu dng bibirku. Fitrrina mengerang “apa abang buat ni. em. abang ” saya menghisap payudara Fitrrina sesudah menarik coli nipisnya kebawah dng bibirku. saya melihat Fitrrina makin memeluk saya erat dan kakinya makin terkangkang, matanya pula terpejam, sementara bibirnya mengetap-getap.
Cerita lucah Pantat Stim Nak Dijilat

Tangan kanan saya yg masih didalam kainnya mula bergerak perlahan ke arah pantat nya. dan mengosok perlahan. Fitrrina seolah-olah seperti terkena karan. membuka kelopak matanya yg kuyu. ” abaang. apani geli. kat situ. geli sangat abang buat camtu ” dia mengeluh manja.
Saya buat tak peduli. saya hisap payudara nya. isap putingnya yg makin menegang. smbil tangan kanan saya mengusap pantat nya yg masih disaluti underwear. kankangan kakinya makin meluas. ” ah. em. abang. gelinyaa. em ” saya menarik tangan kirinya yg memeluk saya.
Memasukkannya kedalam seluar jeans saya. smbil bibir saya masih menghisap payudara nya. bila tangan Fitrrina tersentuh batang konek saya yg menegang. ” em. apa nii bang. em. kerasnya. panas ” smbil tangannya terus mengurut dan meramas batang konek saya.
” panasnya. abang punya. besar. apasal basah! ? ” air mazi saya mula keluar. tangan Fitrrina seperti tak ingin melepaskan batang konek saya. saya buka butang seluar jeans saya dng tangan kiri saya.
Terjojol batang konek saya yg menegang dlam gengaman tangan Fitrrina. ” em. abang. besarnya. takut Fitrrina. em ” saya menarik tangan Fitrrina dari terus mengurut batang konek saya. sebab takut terpancut.

Batang konek saya yg terdedah tu saya sengajakan menekan kearah pantat nya. Fitrrina makin stim. bibir saya mula menjalar ke pusatnya. sesudah butang baju Fitrrina semuanya dibuka. bahagian atas tubuh nya terdedah tanpa seurat yg nipis masa bila saya tanggalkan?.

Entah saya tak sedar!. smbil bibir saya masih dipusatnya tangan saya rakus membuka butang kainnya ” abang. ” Fitrrina terdiam disitu. sesudah selesai membuka butang kainya. saya terus menyelak kainnya keatas mendedahkan bahagian betis, peha dan underwearnya berdepan betul-betul dng muka saya.

Kakinya masih tak menanggalkan kasut tumit tingginya. saya terus menjilat pantat nya yg dibaluti underwear nipisnya. smbil kedua-dua tangan saya meramas lembut buahdadanya yg sememangnya menjadi kegilaan saya. ” em. emh ” Fitrrina mengerang lembut.

Seluar jeans saya terlucut hingga keparas lutut. dng peha Fitrrina yg terus mengangkang saya membenamkan bibir saya ke pantat nya dan menarik underwear nipisnya dng gigiku. underwear Fitrrina saya lucutkan hingga ketengah pehanya.

Wow! terdedah didepan saya. pantat idaman saya selama nie. putih. dng bulu-bulu halus. pantat yg tembam. saya terus menjilat. Fitrrina makin mengeliat ” esk. esk. iskkah ” Fitrrina mengeluh perlahan smbil nafasnya mula berombak.

Dan matanya terpejam rapat. bila saya mula menghisap lembut pantat nya. badannya makin melentik keatas. Fitrrina sekarang terbaring penuh atas rumput yg agak basah. hujan masih lebat. “abang. esk. isk. em. geli. sedapnya. em. abangg. ah! ” selesai menjilat dan menhisap pantat nya kepalaku naik ketas perlahan-lahan smbil lidahku tdk tanggal menjilat dari pantat nya kepusatnya.

Kedadanya terus keleher dan kebibirnya. tubuh saya betul-betul berada diatas Fitrrina. dan kaki Fitrrina terkangkang luas. kali nii Fitrrina memeluk erat saya dan apabila bibir saya sampai kebibirnya dia terus menarik kepala saya dan mencium saya.

Walaupun dia tak pandai berasmara mengunakan bibir lagie tapi saya dahh stim gila. batang konek saya yg tegang habis tertenyeh dng pantat nya. Fitrrina saya tau masa tu pun stim abis ” eh. em ” Fitrrina mengeluh smbil kami beromen dng bibir.

Tiba-tiba tangan kanan Fitrrina bergerak dari pelukan dipinggang saya mencari batang konek saya. Fitrrina mengenggam batang konek saya smbil mengarah batang konek saya kearah pantat nya. seolah-olah mahu kemasukan batang konek saya kedalam pantat nya ” em. abang ” Fitrrina mengeluh manja.

Gengaman tangan kanannya masih menarik batang konek saya kearah pantat nya. tiba-tiba. batang konek saya terus menembus masuk kearah pantat nya dng perlahan. saya merasa kemasukan batang konek saya kedalam pantat Fitrrina.

Agak ketat. Fitrrina mengeluh. ” ehh. besaar. sakitt. ieh. abang ” batang konek saya mula bermain setengah masukan. perlahan-lahan. makin kedalam-kedalam “abang. abang. sakit sikit. abaang ” selepas tu batang konek saya makin bergerak kedalam.

Hingga Fitrrina mengerang ” ah. isk. em. esk. abanng. sedap. gelinyaeh. ah ” pergerakan saya mula laju. laju. laju “abang. ah. ah ” pergerakan tubuh Fitrrina makin berombak. nafas Fitrrina makin turun naik.

Matanya terpejam rapat. pehanya mengangkang seluas-luasnya smbil mengepit kuat pehaku ” isk. esk. ah. abang. ahh ” makin laju pergerakan saya. dan bibir saya terus mengucup bibir Fitrrina dng rakus.

Dada saya menindih rapat payudara nya. bunyi hujan walaupun masih lebat tak kedengaran ditelinga saya. saya betul-betul dlam kemuncak. begituu jugak dng Fitrrina. pelukan Fitrrina makin rapat menarik saya.

Kekadang kuku jarinya seperti mencengkam tubuhku. ” ah. abang ” batang konek saya bermain disetiap sudut dlam pantat Fitrrina. tengah. kiri. kanan. kelembutan wajah dan sikap Fitrrina. selama nii tenggelam dng sikap yg agak ganas jugak bila Fitrrina stim habis.
Tu yg buat saya lagie bertambah stim. kekuatan saya tah macamana blh agak lama gak mendayung dng Fitrrina walaupun pergerakan batang konek saya kedalam pantat Fitrrina makin licin. disebabkan air Fitrrina yg keluar banyaak “abang. ah. ah. abang ” kesedapan yg saya tak dapat lupakan.

Dan sekarang nii saya lakukannya setiap hari dng Fitrrina. Fitrrina dahh jadi bini saya dan pemikirannya makin matured termasuk aksi-aksinya yg makin advance hari-kehari sebab setiap malam minggu kekadang kami menonton vcd blue bersama.

Dan kekadang saya ajak dia enjoy nite life kat penang nie. cam gi disko. nengok midnight cinema just untukk bagi dia tambah matured. dan dia sememangnya biniku yg perfect!

Post Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *