Nyonyot Lesbian Buah Dada Besar

Posted on

Melayu Boleh | Cerita Luah,Gambar Bogel,Video Blue – Nyonyot Lesbian Buah Dada Besar ,Cerita Lucah ,Gambar Bogel, Awek Melayu Bogel, Gambar lucah, Video Lucah, Klip Lucah, 3gp Lucah, Buku Lucah, Novel Lucah, Awek Cun Comel, Selfie Bogel, Makcik Minah Tudung, Skodeng.

Lenna ditugaskan mengendalikan seminar di sebuah pulau selama
beberapa hari. Siffa pula dijadualkan menghadiri satu mesyuarat di pulau
yg sama sehari selepas seminar Lenna tamat. stlah Siffa memberitahunya
dlam emel, Lenna mengajak sepupunya itu datang sehari lebih awal dan dia
sendiri akan pulang lewat sehari supaya mereka dapat bertemu sesudah
lama tak berjumpa.

Berikut kisah pertemuan mereka seperti
diceritakan oleh Lenna kepada penulis Siffa atau biasanya saya panggil
Siffa tiba kat hotel dlam pukul 5 petang. Masa dia tengah check in saya
sdang bersalam2 perpisahan dgn para peserta seminar dari seluruh negara.

Sebaik
je semua dahh balik saya pon pergi ke biliknya dgn my luggage. Lepas
bertanya khabar seadanya, kite sembang macam2 hal termasuk bab seks.
Kataya sejak kematian suami mmg tak der dapat apa apa.

Takut kat
lelaki katanya. tp muka dahh memerah. Sembang punya sembang dia kata
mahu mandi sejukkan badan. saya plak salin pakai t shirt dgn hot pants.
saya relax je dan sapu losyen seluruh badan.

Saya tak mau mandi
pasai masa lunch break seminar tue saya dahh mandi sebelum kemaskan
luggage dan check out. Pas mandi dia pakai t shirt sleeveless dan
bertuala smbil baring baring.

Kemudian dia ada sms masuk pula. dia
pon duduk dan capai hp kat meja tepi tu. Sementara dia baca dan jawab
sms tu, saya peluk from belakang, saya kata rindu lama tak jumpa die.

Kali
terakhir ialah pada hari pengkebumian suaminya, suaminya meninggal
dunia akibat satu kemalangan jalanraya. dia sengih je dan tah macam mana
saya pon try cium pipi dia then slowly jilat cuping telinga, dia
kegelian.

Yg menariknya saya tengok dia tak melawan atau menolak.
Pas tue pelan pelan saya seluk baju, mmg dia tak pakai bra pon. Tak tau
la dia sempat send sms reply atau tdk tp bila saya teruskan usap buah
dada dia pon terlentok dan pejam mata.

“Kak. ” itu je respon dari
mulutnya. Masa tue hp dia masih di tangan , smbil jilat telinga dia saya
amik hp tolong letak kat meja tepi tu. dia buka mata dan for the first
time saya kiss bibir die.

Her lips are vey soft. dia macam
tersentak dan mmg terasa yg dia agak kekok. saya dun care, saya usap
lagii buah dada die, this time dari luar baju.

Her nipples dahh
mula mengeras. Mata pon pejam. saya turun kiss dan jilat dan nyonyot
leher die. Tangan saya pon dahh mula mahu selak baju, asking her consent
to mula berbogel.

Smbil melawak2 la kata “Itak makan orang la”.
dia tergelak. dlam gelak2 tue saya selak dan terus serbu buah dada dia
dulu. Since saya pon dahh lama tak dapat merasa buah dada , lepas geram
la jugak.

Payudara dia pon besar pulak tu, makin seronok la saya.
saya nyonyot sat pas tue saya kiss her lips again. kali nie lama gak,
smbil ibujari mula gentel gentel puting.

Pas tue saya balik ke
acara isap buah dada , pelan pelan saya dorong dia suruh baring smbil
usap usap badan dia di sana sini. Bila tangan saya sampai kat tundun dia
dahh mula mendengus.

Pas dia baring saya mula kiss dan jilat bahu
turun ke buah dada. pelan pelan saya move ke perut then last2 ke
tundun. tengok tengok kaki dia pon automatik je dahh kangkang sket.

Mmg
green light la tue kan. saya lapikkan bantal pasai saya nampak macam
payah ler sket campur size dubur dan kedudukan alor die. pas tue saya
tak tunggu lama lagii amik position la.

Saya mula gomoi puki dia
la. cium cium sket terus masuk jari, jilat putar lidah dan nyonyot
sekeliling clit, dia mmg ngerang kuat smbil tekan2 kepala saya ke puki
die. Hidung nie terlekap ke tundun die.

Saya admit saya lemas masa
tue tp saya bernapas ikut mulut, tak kisah, janji dia terus rasa sedap.
Then saya kuak bibir puki nya ke atas, lidah saya kerjakan sungguh
sungguh la clit dia smbil korek g spot.

Sebab lama “tak dapat”
agaknya, tak sampai berapa minit pon dia dahh cum and tried to stop me.
dia pushed my head, pelan la. Sebagai penutup round pertama, saya colek
air dia then hulur kat mulut die.

Surprisingly dia isap jari saya.
saya take it as she is quite open minded or at least love to explore.
saya smiled, tengok into her eyes. dia malu terus capai bantal tutup
muka.

Saya senyum sampai belakang teling. knowing what saya can
have for the next 24hours. Then, saya felt thirsty so saya turun katil
mahu minum. Suddenly dia cakap “tak adil la u tutup tp biar saya bogel”
smbil tersenyum2.

Saya took that as an invitation, baik saya minum
air dari “perigi sedap” dia kan? saya cepat cepat get naked and terkam
dia lagi. This time her kiss is felt a little more natural and real.

Saya
tak tunggu lama. Start again, back to nyonyot buah dada. dia
menggelisah lagi. Tangan sebelah lagii saya uli her breast dan gentel
nipple, by now dia mendengus jangaan cakap la.

Fortunately my
handbag ada kat meja tepi. saya bangun buka and amik dildo. She opened
her eyes and gave me a puzzled look. saya tanya “penah tgk dak. ” dia
kata “tak penah. ” saya kissed her again, french kiss actually.

Since
kaki dia pon dahh renggang saya mula la pelan pelan lalukan kat clit
dan alor dia smbil nyonyot nyonyot buah dada besar. Kangkang pon makin
lebar. Pas tue lidah saya mula turun pi puki.

Tentulah nyonyot
puki dulu. dah nampak dia btl benar basah then saya minta dia tonggeng,
saya try masuk dildo. “Auh. sakit. ” dia mengelak sket. cepat cepat saya
cabut.

Saya tak guna lagii la. saya minta dia menelentang semula
sebaliknya terus guna jari and lidah macam memula. Kali nie tambah sket
perencah, saya sedut sedut dan nyonyot clit dia Siffa mula mengerang.

Bunyi
macam mahu panggil “Akak. ” pon ada, antara dengar tak dengar, berebut
dgn suara erangan die. saya tengok dia dahh tergeleng2 kiri dan kanan
saya pon masukkan jari separas g spot, korek korek.

Dia ngerang
sakan. then dia pon cum dan tolak my head. saya naik ke atas and pluck
some kisses on her cheek and lips. dia punya peluk la, rasa macam
disayangi sangat masa tu, (memang sayang pon) and of course saya balas
pelukan tue tp saya kena adjust my body.

Sebab dlam kedua dua game
tue saya was dripping wet. sampai menitik jatuh kat katil and kaki
sendiri tau ! Puas kissing and hugging, saya mengiring smbil usap rambut
die.

Dia pejam mata relax. Perhaps dia sdang menikmati what she
just got from me. Biasalah kalau dahh cum mesti mahu terkencing kan? So
dia pon pergi kat toilet. saya relax minum then berkemban ngann towel
and lepak katil semula.

Cerita Sex Nyonyot Lesbian Buah Dada Besar

Dia
pon sama. dlam kite sembang sembang saya baru teringat malam sebelum
tue saya ada pusing pusing melawat satu pasar malam di pulau tue and
selamba je saya beli 1 dvd cerita lesbian sex.

Afterall kat pulau
nie sapa la yg kenal saya kan. So saya took out my notebook and ajak dia
tonton sama. “Tak pe lah Kak. ” dia masih malu malu.

“Tak pernah
nengok kan ? ” I was a little curious. dia geleng tp tersengih. ” Come
on la, nanti entah bila bila Siffa dapat merasa menonton. Kan sekarang u
tinggal ngann Mak Su, ramai adik adik” dia diam je so saya switched it
on dan kite sama sama duduk menyandar dan berpegangan tangan.

Tp u
pon blh jangka, blum pon dvd tue tamat kite dahh mula buat dvd sendiri
plak Dari just holding hands saya mula usap lengan die. dia toleh dan
senyum tp sambung tengok screen.

My eyes were glued to her body
and saya nampak dada dia pon dahh ombak semacam. Bila saya mula kiss
pipinya dia paling muka facing me. saya moved on to kiss the lips.

A
long kiss. dia julur lidah saya tak bagi chance sedut cukup cukup
sampai dia hilang nafas. Then jilat leher, pas tue saya nyonyot buah
dada , dia mula berdengus.

Saya main jari kat clit dan alor. pas
tgk dia wet gila. dahh lendir2 secukupnya, saya amik my vibrator la
Memula masuk vibrator saya tried masuk ¼ dulu. saya tak berani mahu push
dlam sangat kang sakit lagi, naya je die.

Bila saya switched it
on. terus dia ngerang kuat. saya pon golek2, goyang2, hulur tarik
vibrator. hingga dia cum. Termengah. kite bercium berpeluk lagi. Pas tue
kite baring2 je usap usap.

Buka tv pulak, citer katun yet dvd is
still running. Pas rehat sekejap, perut dahh mula lapar, so kite decided
mahu siap2 for dinner. Masa nie la dvd tue tunjuk adegan byk2 toy.

Termasuk
strap on. saya told her. “Akak kalo ada duit nanti mahu buy benda tu.
dipanggil strap on. ” dia kata “apa tu”. saya cakap “batang pelir
tiruan. pakai macam cawat tu. blh akak ayak main u macam lelaki. “.

Dia
gelak2 kata “Akak nie ada2 sahaja”. dlam hati saya kata “nanti kalau
ada peluang kau tau la nikmatnya”. Afterall dia tak membantah, means she
is ready for more.

Balik from dinner dia mahu pi bilik air pon
saya perati dia tak la lagii kalut kalut mahu cari tuala. slamba je dia
salin pakaian facing me and macam tau2 dia terus berkemban sahaja.

Tak
macam mula2 dok pakai t shirt. that is new thing la. In fact selepas
2nd game tadi dia dahh tak pakai t shirt lagi. Seems dia semakin kurang
malu malu.

Keluar dari toilet dia kata mahu tgk siri kegemaran dia
, so saya biaw saja la. Tonton sama sama smbil perpegang tangan dah
macam habit. tiap kali baring akan usap usap buah dada.

Dia pon
dahh pandai mahu raba raba badan saya. Bila citer tue dekat mahu abis
saya mula la usap usap sampai ke tundun. Patutla dia lama di toilet
tadi, rupa2nya dia shave her pussy.

Mmg dia mahu hidang lebih
istimewa kat saya la tu. Dari usap usap buah dada die. then saya kiss,
pas tue saya balik semula kat buah dada , nyonyot jilat yg kiri.

Yangg
kanan saya gentel gentel. saya dok antara kangkang. dan mulakan aksi
gesel gesel puki. temukan puki kite smbil gelek gelek ponggong dan gesel
gesel clit Pas tue kite kiss lagi.

Saya isap buah dada. then saya
turun sampai tundun. then saya mula jilat puki , korek2. then terus la
saya nyonyot lagii and lagi. saya hulur tarik jari sampai dia cum lagi.

Pas
tue saya go on guna 2 jari. 1 kat clit 1 lagii asak ke g spot. saya
went on like that sampai dia cum again. Disudahi dgn kucupan dan
belaian.

Then dia senyum je smbil pejam mata. Pas tue saya bangun
pi cuci. dia rehat. Senyum tp kata mahu tido. saya baring mengiring
sebelah die. Diam kejap tup tup.
Cerita lucah Nyonyot Lesbian Buah Dada Besar

Saya
mula balik. slow2 usap usap buah dada. dia maybe dahh tau signal saya.
dia kata mahu kencing. saya saspek actually dia mahu pi cuci puki la tue
sebab sejak tadi dia belum turun katil.
Hehehe. Bila dia balik ke
katil saya mula semula. saya thing is dia tak leh terima kalo tangan
merayap seluruh badan. dia geli. (geli sebab dahh klimax kut). so saya
more to usap and ramas buah dada la.
Nyonyot. saya tarik tangan dia
ajak mula usap usap at me. saya raba raba ramas2 punggung. Pas tue saya
tarik tangan suruh usap puki and buah dada saya. and masa dia usap buah
dada.
Saya dok nyonyot buah dada die. to show her my respon saya
berdengus la masa dia gentel gentel nipple. Masa tue dahh tengah malam.
dia kata sejuk tp kite malas mahu turun katil amik remote control
a/cond.
Saya selinap masuk dlam slimut then sambung jilat dan
nyonyot tp saya lemas. then saya selimuntukan dia and smbil kangkang,
slimut tutup sampai lutut. Masa tue la dia kata. “alamak. akak macam
mahu beranak plak. akak jadi bidan. ” pas tue kite pakat gelak2.
Tp
pas tue saya proceed gak la. as saya mula again and finished up what we
have started. saya mainkan vibrator. Kali nie yg panjang saya jolok
jolok masuk puki.
Yangg kecik saya putar2 kat clit. saya make sure
kena betoi2 tepat kat clit. huuh mengelupur. At every session saya more
to kerjakan clit dia sahaja, biasa la kan? Sampai la dia mengelepar
kesedapan.
Heheheh. About 2. 30am saya. terjaga. saya dengar dia
berdengkur sakan. maklum la loteh kena balun sakan kot. keh3. Then saya
terlena semula. Hampir 4. 00am saya terkejut and feel horny.
Tengok
pulak dia tido dahh terlentang, buah dada dia macam memanggil2 tangan
saya nie. Slowly saya usap usap dia tak bergerak. Then saya gentel
gentel puting pulak, nafas dia dahh berubah.
Saya pi rapat dan isap2
buah dada. pas tue mula la saya usap usap saya body. dia menggeliat
sket dan buka mata. “Herm. ” cuma itu yg dia mampu keluarkan sebab saya
dahh kiss her lips.
Then saya mula kiss turun sampai ke bawah. pas
tue saya gosok2 puki. gosok alur. sekejap je dahh becak. saya turun
lagi, this time kiss puki. pas tue lidah saya pon mula kerja.

Sampai
la dia cum. saya tak stop. saya continue dengaan jari 1 kat clit 1
jolok dlam pussy. she is so wet again and mmg saya go on. sampai la dia
cum.

Sama macam awal, lepas main mesti mahu kiss sebelum rilek
baring usap usap buah dada. saya bangun pas tue saya p cuci dan minum
sket. dia rehat. Pas saya cuci, saya balik bergolek di sebelah.

Suddenly
dia tanya “dah berapa lama akak macam nie, with girls” So we start
talking about the girls that saya slept or played with, but saya
tekankan kata saya tak le serapat sayang macam Siffa compared to the
girls, biasa biasa sahaja.

Kalo main pon tak le sebanyak dgn
Siffa. and hubungan tak le serapat macam rapat dgn Siffa. sambil chit
chat tue kite cont usap usap buah dada. dia pon bagi respon pulak tue
apa lagii kite pon on again.

Saya isap buah dada , kiss, usap usap
tundun and puki pas tue trus cont dengaan vibrator. Kali nie semakin
dlam dan semakin laju saya sorong into her pussy.

Tentula dia cum.
Habis nafas mengah when she cum shouting my name. Then saya mengiring
peluk dia yg terkangkang tak terkata apa. saya biar toy tue halfway
inside her.

Saya said “sayang Siffa. ” dia senyum dlam dok hembus
jilat telinga saya ask her “penah gentel sendiri tak”. Malu malu dia
kata “ada. ” saya cabut the toy inside her and ajak sama sama gentel
sendiri tp dia takmo buat.

Perhaps dia malu la walaupun kemaluan
dia saya dahh makan banyaak kali tadi. So saya gentel for her then amik
tangan dia gentel saya. kite adjust position, baring side by side.

Saya
amik tangan dia to my pussy then saya guide her, dia ada ikut my hand
guide. Her fingers feel good. saya ajar amik air then gentel clit. pas
tue dia ada jolok jolok puki.

Saya rasa sakit sket pasai dia
rodok2. then saya amik tangan dia to clit. then dia sayangnya saya tau
dia tak klimax pasai maybe dia tekun buat to me sampai lupa mahu rasa
sedap.

Lagipon dia baru saja cum. saya masih berselera mahu gomol
dia so saya terus isap buah dada kiri then gentel gentel buah dada
kanan. then went down and mula jilat alor pussy die.

Masuk jari
pula smbil keep on nyonyot nyonyot kat clit. saya tukaw2. ada guna lidah
ada guna jari masa kat clit. pas dia cum. saya usap usap puki die. then
saya ajak dia doggy.

Dia kata “tak pandai la. ” Heran gak arwah
suami dulu tak de ajar je. saya kata “takpe. akak ajar. ” Then saya
menonggeng to show her, dia ikut.

Smbil tue saya told her the tips
supaya rasa sedap kalau dimasuki batang kena lentik sket punggung
supaya batang bleh tusuk lagii masuk dlm. Pas tue saya mula semula dgn
lalu kan jari kat alur pussy then masuk jari smbil gentel clit.

Then
saya cont. dgn guna vibrator. Sorong tarik smbil ramas2 punggung die.
Menggigigil lutut dan peha dia masa menjerit “cumming. ” saya kiss
punggung bulat tue as love and appreciation to her.

Masa tue dahh
6. 15am. kite baring mengiring, kiss lagi, usap usap peluk tue dahh
semestinya. Pas tue mengah dan penat gila. 2 2 rasa mengantuk, dlam dok
berdakap usap usap last2 sama sama terlelap About 7.

20am entah
macam mana blh sama sama terbangun serentak. Senyum dan kiss. Sayang
sungguh satu sama lain ! Baru teringat bekas lendir belum basuh, so we
took turn pergi toilet, tak sempat mandi pon.

Just gosok gigi je
hehehe. Lepas bancuh dan minum kopi kite relax sembang2, kali nie baru
teringat mahu tanya pasal my family. Anyway masa tue tangan tetap peluk
dan usap silih berganti dgn ciuman ke pipi, bahu dan ke mana je yg
sempat.

Bila nafas kite pon dahh sama sama heavy saya ajak dia
sama sama duduk facing each other. keep on kissing. pas tue saya isap
buah dada die. then amik vibrator.

Yg panjang saya letak kat puki
die. yg kecik saya letak saja kat puki saya. smbil tue saya goyang2 both
toys. Sedap nikmatnya fuh dahsyat. kite sama sama mengerang sampai
terdongak2 la.

Tangan saya pon terketar2 mahu pegang toys tu. tp
macam mana pon kite cum jg hanye tak serentak. saya paut pinggang dia
dan this position btl benar bagi saya senang mahu jolok jolok vibrator
into her pussy.

Sambill tue saya keep on nyonyot buah dada dia
selang2 kiri kanan. sampai la dia cum and terlentang. lemas. saya tak
climax but still that new style saya tried really made me happy.

Saya
put away the toys and we hugged, kissed and relaxed, sembang2 kosong.
tp kite tak rehat lama, saya dun know why but saya feel like saya dun
wanna end this “party” with her.

Saya think dia pon sama saya mula
gomoi dia lagi. Bila dia dahh mula dengus2 then saya ajak dia pi kat
kerusi. saya minta dia duduk tp sangkut kaki kat katil.

Saya
cangkung kat tengah2 dia then mula jilat sesedap rasa and mula jolok
jolok. saya selang2 ada masa saya jilat smbil jolok jolok jari. ada masa
saya guna 2 jari 1 kat clit 1 jolok jolok puki..

Saya buat macam
tue sampai dia cum. But saya still go on tak stop this time mmg dia
ngerang sakan siap paut bahu saya cukup cukup. Masa dia cum for the 2nd
time.

Memang muka saya kena kepit. dia siap tonyoh2 muka. saya to
puki die. mmg tiap kali saya guna lidah mmg dia akan tonyoh muka saya di
saat dia klimax.

Tak kira la saya jilat clit atau jolok lidah kat
dlam alor, heheheh. Pas tue kite rest, kononnya mahu mandi dan mahu
turun breakfast. Tah macam mana saya dapat idea mahu rakam suara dia
mengerang, blh gak buat bahan bila saya am alone nanti kan? So dlam
borak2 baring2 tue saya pon mula nyonyot buah dada die.

Then terus
pi ke puki , saya jilat jolok jolok guna 2 jari 1 jolok,. 1 gentel clit
dia tak brp wet la. so saya guna liur. mmg ngerang die.

Pas tue
saya terus lagii sampai make her cum twice dgn posisi and style yg sama.
2nd hanye for cum saya guna lidah. and jolok jolok puki. Yes! saya
managed to record her moan Tak lama pas tue my hubby pulak call, cheh
mengacau sahaja, walhal saya dahh sms semalam kata Siffa is already with
me.

Hubby tau yg saya nie bisexual and we are such an openminded
couple. Entah entah dia suspect saya dok ratah Siffa tue yg dia call
mahu tanya hehehe Masa dok jawab call tue suddenly Siffa pulak yg mula
gentel gentel my nipple.
Saya rasa geli. saya tergelak gelak. tak
kan saya mahu tell hubby yg saya geli Siffa gentel my nipple. saya pon
tak kan mahu stop Pas tue saya mula enjoy apa dia buat, saya kata kat
hubby sakit perut mahu pi toilet and cepat cepat hang off.

Saya
dahh makin sedap so saya minta dia teruskan and jilat my clit. dia mmg
btl benar tak reti but still willing to proceed. Belum lama dia jilat
saya makin rasa tak sedap, mmg jadi ngilu plak.

Saya tahan pasai
takmo offend her. still saya guide her la mana mahu jilat. tp tak lama.
pasai dia lengoh dgn posisi die. Then we lie and relaxed. Baru je mahu
peluk peluk suddenly dia dapat call, her colleague dahh sampai and sdang
minta utk early chek in.

Jadi kite pon mandi dan bersiap2 About
20 minutes later her colleague Ani came dan Siffa perkenalkan.
Fortunately dia kata mahu ke biliknya utk berehat so we have some time
spared for ourselves before saya left.

Siffa pon mai dok rapat la
to me then duduk duduk tengok tv, masa tue la saya usap usap raba raba
cium cium pipi dan telinga, tengkuk pon tak lupa.

Dia mmg khayal
la. tp saya tak leh proceed, takut ketinggalan flight. Tak lama tue
dapat call kata the shuttle service is waiting for me (saya dahh book
since semalam) sedih sket la tp saya tau since Siffa is my cousin tak
mustahil peluang lain akan tiba nanti.

Bila saya tanya bila kite
mahu jumpa lagi, dia jawab “soon. ” dan dia pon ada ckp lain kali mahu
lagii smbil senyum senyum merah muka kite berpelukan utk kali terakhir,
buah dada rapat cukup cukup dan kiss bersungguh2 macam tak mau lepas.

Akhirnya
saya yg lepaskan pelukan. saya kata “saya sayang u, take care” then
gave a peck, smiled and left the room. Entah kenapa saya tak mo dia
turun hantar sampai lobby.

In my mind there is one big question. “Who knows, perhaps next time would be a threesome. next time? ”

Post Tags:

Other Luc4h :

  • cerita sex xxx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *