Keluar Sperma Kedalam Faraj Gebu

Posted on

Melayu Boleh | Cerita Luah,Gambar Bogel,Video Blue – Keluar Sperma Kedalam Faraj Gebu ,Cerita Lucah ,Gambar Bogel, Awek Melayu Bogel, Gambar lucah, Video Lucah, Klip Lucah, 3gp Lucah, Buku Lucah, Novel Lucah, Awek Cun Comel, Selfie Bogel, Makcik Minah Tudung, Skodeng.

Perkenalan saya dngan gadiis cun nie secara kebetulan jer. saya umur
18 tahun. waktu tu saya tengah tunggu makwe saya dan waktu tu pula hujan
punyalah lebat membuatkan saya terfikir mesti die stuck kat mana-mana
atau tak bolehh mahu keluar nie.

Mahu dijadikan cerita lalulah
sebuah kereta berhenti betul-betul depan saya, keluar seorang wanita.
Berumur dalam lingkungan 30an. saya perhatikan je die keluar berlari
anak mengelak hujan, die senyum je meengok saya yanng memerhatikan die
lantas die pergi ke sebuah atm berdekatan.

Saya buat tak tahu
saja. Tiba-tiba die tegur saya. Lebat jg hujan nie ya sampai habis basah
baju akak. saya senyum dan mengiakan je sbb dalam hati bengang dngan
makwe saya yanng lambat nie.

Mahu call rumah die tanya pun, public
phone jauh. dah lama adik kat sini? , tanyanya lagi. saya jawab, Lama
jugak, tunggu kawan tak sampai-sampai lagii nie. Lepas tu kite tak
berkata apa-apa.

Lama jg kite memerhatikan hujan yanng turun
sampai die mula kata, akak ingat kawan adik tak datang dahh nie. saya
senyum saja. Sebenarnya akak dari dari jb, datang sbb ada conference dan
stay di hotel, katanya.

Memanng saya perasan kereta die plate
Johor. akak tak bolehh drive dalam hujan lebat nie sbb glasses tak tahu
letak kat mana, sambungnya lagi. Akupun, agaknya dahh boring berdiri
lama kat situ secara spontan offer diri saya untukk tolong die drive
kereta sampai hotel dan secara kebetulan memangg satu jalan ke arah
rumah akupun.

Die tanpa bannyak fikir agaknya, terus setuju. dah
sampai di hotel saya turunkan die depan lobby entrance dan saya park
kereta di parking lot berhampiran yanng terbuka. Basah jugalah baju
dngan seluar saya walaupun berlari ke arah entrance hotel tue.

Masuk
di dlm, saya mahu serahkan kunci kereta akak tu balik, die lihat
pakaian saya yanng dahh basah tue, terus die offer supaya naik ke
biliknya dan akan surruh housekeeping untukk basuh dan keringkan baju
saya.

Saya okay saja, lagipun takkan mahu balik tunggu bas dalam
hujan lebat. saya follow dari belakang dan dari perhatian saya, bolehh
tahan jg jubur dia. saya kalau tengok wanita mesti mahu yanng power, ada
spring lagii nie! Kata ku dalam hati.

Didalam suite, die hulurkan
towel dan meminta saya tinggalkan pakaian diluar sbb die mahu call
housekeeping surruh ambil. Akupun masuk bilik air, buka baju, campak ke
arah para letak beg didepan pintu bilik air.

Ini suddah bagus, ada
hot water, mandi sekalilah, fikir ku. Habis mandi saya keluar, saya
nampak akak tu tengah duduk dibucu katil menghadap ke tv dngan pakai
robe jer, singkat pula tue.

Kira bolehh nampaklah peha die sbb die
silang kaki dia. die menegur ku supaya mengambil secawan teh yanng
suddah die siapkan besebelahan tv. stlah saya capai cawan tue, saya pun
pusing balik ke arahnya, die pun dngan selamba mengangkat silangan
kakinya agak tinggi dan nampaklah faraj die terang-terang shaven.

Cerita Sex Keluar Sperma Kedalam Faraj Gebu

First
time tengok faraj live depan mata. Mana mahu tahan, pelir saya terus
tegak! Adoi kalau saya fikirkan balik, gelak sorang. Mana taknya dahlah
tutup dngan tuala, tak ada underwear pula, dahh jadi macam khemah dahh
tegak!.

Die senyum baru saya perasan, saya alih badan saya dan
teus menuju ke arah sofa ditepi. Terus minum air teh panas tue.
Tiba-tiba die dahh ada kat sebelah saya memegang bahu saya dan berkata,
Adik akak tahu adik nampak bila akak silang kaki tadi.

Saya tak
tengok muka dia. Pernah tengok dngan lebih dekat dari tadi? , tanyanya.
saya gelengkan kepala. mahu pegang dan rasa? , die tanya lagii Nak, kata
saya dngan cepat.

Okay, katanya. die buka tali pengikat robe die
dan buka kiri kanan kain robe tu dngan cukup perlahan sehingga segalanya
jatuh ke bawah, (saya ingat sampai sekarang aksi tue).

Pehh
walaupun buah dada tegang sangat tapi bagi ku yanng first time tengok
wanita bogel, tak bolehh tahan. die signal saya dngan jari supaya datang
ke arahnya, Masa tu pelir saya keras gila.

Die ambil sebelah
tangan saya dan letakkan telapak tangan saya ke buah dada nya supaya
saya dapat rasa buah dada dia, saya macam budak bodoh je meraba-raba
buah dada dia.

Tak tahu mahu buat camana. yanng die macam
tahu-tahu bertanya, First time ke?. Ya, kata saya. tak apa, katanya.
Tahu-tahu je die surruh saya buka tuala dan mengajak saya supaya baring
diatas katil.

Punyalah suspen kena pula lepas mandi dngan air-cond
lagi. die surruh saya baring jer, saya pun apa lagi, ikutkan sajalah.
die cium bibir saya dngan menyedut bahagian bawah bibir saya, lepas tu
dngan lidahnya die jilat keliling bibir saya sebelum memasukkan ke dalam
mulut saya yanng terbuka membuat saya berlaga lidah dengannya.
Cerita lucah Keluar Sperma Kedalam Faraj Gebu

Lantas
die kulum lidah saya, kemudian digigit dan sedut dngan cukup perlahan
bahagian luar lidah saya. kemudian die leretkan lidahnya menghala ke
telinga kiri ku melalui pipi saya. Bila die jilat cuping telinga yanng
membuatkan saya tak tahan geli tapi pasal teringatkan mahu dapat main,
saya tahan.
Tiupan angin dari mulutnya menghala ke corong telinga ku
membuatkan saya tak sabar lagii sampai basahlah cuping telinga saya.
die kemudian memandang mata ku dngan manja sebelum die jilat dan cium
dada saya satu persatu, saya cume perhatikan sahaja perbuatan die smbil
tetek nya sekali -sekala menggesel batang pelir saya.
Kucupan demi
kucupan diulangi menuju ke arah batang pelir saya yanng suddah tegak.
stlah sampai disitu dngan lidahnya terjelir keluar, die tujukan kearah
kedua belah telur saya, diusap, dikulum daan dijilat membuatkan saya
mengerang perlahan.
Dari situ die membuka kangkang saya supaya lebih
luas lagi, saya biarkan jer. Rupa-rupanya die jilat dicelah-celah jubur
saya sehingga ke lubang dubur saya. Sampai disitu die naik ke atas
semula masih menggunakan lidahnya die menuju ke arah batang pelir saya.
Dari situ die jilat keliling batang pelir saya sehingga ke arah topi
jerman saya. dngan menggunakan gigi, die geli-gelikan kepala pelir saya
lantas mula menghisap batang pelir saya turun dan naik.

Masa tu
saya tak bolehh tahan lagii terus terpancut ke dalam mulut dia. saya
ingat mahu mintak maaf tapi die telan! Habis sampai tak ada lagii sperma
saya die cuci bersih! “Cepatnya adik keluar, permainan kami tak habis
lagi”, katanya dngan manja.

Dngan malu-malu saya kata “Don’t worry
kak, tengok”, smbil menunjukkan ke arah pelir saya yanng kembali keras.
“Itu yanng suka dngan orang muda energetic”, tambahnya. “tak apa, akak
cuci mulut dulu okay”.

Saya menunggu je die Cepatlah, kata ku
dalam hati. die keluar tersenyum lantas baring di sebelah saya,
membuatkan saya bangun. dngan dua jarinya die gesel biji kelentit die
sendiri smbil mengarahkan saya supaya rapatkan mulut saya dngan
mulutnya.

Kitaorang cium agak lama sehingga die kata, “Okay akak
dahh ready”. Ready untukk apa saya dahh tahu dah! die luaskan kangkangan
kaki die sendiri dan saya tujukan pelir saya tapi saya tak sure mana
lubang dia.

Sekali saya tusuk tak masuk? “tak apa”, kata dia. die
pegang pelir saya dan tolong saya mencari lubang faraj nya. Bila dahh
masuk ke dalam saya henjut bagai mahu gila.

Die mengerang, “Slow
sikit nanti adik keluar cepat”. Dengar saja, saya slowkan rentak saya.
saya pandang ke bawah arah batang pelir saya yanng menusuk keluar dan
masuk itu. Macam tak percaya je saya tengah main.

Die tarik kedua
bahu saya ke bawah membuatkan muka saya berada di tepi telinganya. Bunyi
die mengerang kuat smbil saya tak berhenti mengenjut faraj nya dan
jari-jari tangan die mencengkam belakang saya sehingga terasa kuku die
yanng agak panjang membuatkan saya tak bolehh tahan lagi.

“Kak tak
bolehh tahan mahu keluar lagii nie”, kata saya. “tak apa teruskan
saja”. Aah, keluar sperma saya ke dalam lubang faraj die tapi smbil
keluar itu saya tak henti henjut die sbb die cengkam kedua belah jubur
saya dngan tapak tangan die seperti inginkan supaya saya tak berhenti.

Kemudian
saya dengar die mengerang kuat. Aah ahah ah. saya rasa kalau ada orang
kat bilik sebelah mesti dengarlah. Rupa-rupanya die climax. saya tak
bergerak lagii dah, smbil itu die gerak-gerakkan jubur die ke atas dan
ke bawah smbil mencium saya.

Ini semua membuatkan awang saya naik
lagii dan die tersenyum. “Adik punya naik balik ya”, kata dia. saya
tanya balik, “camana akak tahu? ” , sdang kan pelir saya ada kat dalam
faraj die lagi.

“Dapat rasa”, sambung dia. “Kalau akak nak, adik
bolehh lagii nie”, tambah saya. die meminta saya bangun dan hari itu
dekat lapan kali sperma saya keluar. die ajar saya macam-macam dari
menjilat faraj sampailah bagaimana mahu cari g-spot wanita.

Keesokan
harinya baru saya baik ke rumah, lagipun die mahu check-out dan balik
ke jb. Tapi tak sampai disitu jer, dalam sebulan mesti die cari alasan
untukk ke kl dan saya pun pernah dibawa ke Singapore dan Thailand
bercuti dengannya.
Walaupun suddah bersuami tapi sebagai bini kedua,
die tak mendapat kepuasan yanng secukupnya dari suami dia. Hubungan
kite berdua bertahan selama 2 tahun sampai die dapat anak, tak tahulah
saya itu anak saya atau suami die punya sbb die mula jauhkan diri lepas
tue.

Itu adalah pengalaman pertama saya dngan wanita dan selepas
dua tahun bersamanya, bolehh saya katakan saya berjaya memberi kepuasan
yanng secukupnya kepada semua wanita yanng saya pernah main. Adoii

Post Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *