Ghairah Tengok Pantat Gebu Akak

Posted on

Melayu Boleh | Cerita Luah,Gambar Bogel,Video Blue – Ghairah Tengok Pantat Gebu Akak ,Cerita Lucah ,Gambar Bogel, Awek Melayu Bogel, Gambar lucah, Video Lucah, Klip Lucah, 3gp Lucah, Buku Lucah, Novel Lucah, Awek Cun Comel, Selfie Bogel, Makcik Minah Tudung, Skodeng.

Dulu mak saya bagi sewa rumah saya kat wanita kerja kilang. masa tue
saya sekolah lagie jadi tak ada apa apa la. dia nie semua tue daripada
saya, ada la dlam 3 tahun. saya sebab kuat study jadi saya tak fikir
sangat tentang benda benda tak elok walaupun saya nie kuat melancap.

Dia
nie memangg seksi seksi belaka. pakai baju tue kadang kadang selak
sampai kat paha. tapi saya masa tue tak ingat apa sangat. kisahnya
bermula masa saya balik cuti, kak tue saya panggil kak Senna, die datang
sini sebab ada kerja sikit jadi die lepak rumah saya jap.

Satu
malam tue lebih kurang ada la pukul 1 lebih pagi. saya pergi dapur ingin
minum air. bila saya ingin masuk bilik tidur saya, kak Senna datang kat
saya.

Die kata ingin borak ngann saya sebab lama tak jumpa saya.
dulu masa kak tue sewa rumah saya, die asyik senyum jer kat saya bila
tengok saya. jadi saya pun ajak la kak Senna sembang sembang.

Kak
Senna dengaan selambanya masuk bilik saya. masa tue family saya dahh
tidur dah. tapi kak Senna memangg seksi masa tu. kak Senna pakai baju
tidur yanng kainnya jarang dan singkat.

Memanng bolehh nampak la
body dia. bila die dahh masuk saya diam saja. kak Senna duduk atas katil
saya , saya lepak kat lantau aja. kite borak borak lama lama.

Masa
kite tengah borak tu, saya asyik tengok kak Senna jer, memangg power
body kak Senna. kulit cerah satu badan. saya ghairah gila bila tengok.
tambah tambah lagie bulu kat pantat kak Senna tak la lebat sangat,
bolehh la saya nampak pantat kak Senna.

Merah lagie pantat kak
Senna. anak dara la katakan walaupun saya rasa kak Senna dahh 25 tahun.
kak Senna memangg tak perasan mula mula saya asyik pandang semacam jer
kat dia, saya asyik pandang payudara dan pantat dia.

Payudara kak
Senna bolehh tahan juga, puting cerah lagi. tapi memangg nampak nyata
puting tu. bila kak Senna perasan je kak Senna tanya “kenapa pandang kak
Senna macam tu? “.

Saya diam aje tapi dengaan berani saya pun
jawablah “kak Senna nie seksi la, kak Senna gunting ke bulu pantat kak
Senna? “. kak Senna senyum saja. kak Senna tanya “kenapa? “.

Cerita Sex Ghairah Tengok Pantat Gebu Akak

Saya
kata “tak ada apa”. kami masing masing pandang antara satu sama lain.
saya kata “best la bau kak Senna, kak Senna pakai perfume apa? “. kak
Senna kata “tak pakai apa apa perfume, kenape nii? “.

Saya kata
“tak ada apa la, jer jer, ghairah saya tengok kak Senna”. kak Senna
senyum jer. di disitu jer saya dahh mula nampak payudara kak Senna dahh
naik stim.

Puting dahh mula nampak lagie jelas. kak Senna tanya
saya “pernah tengok ke pantat wanita ? “. saya jawab “tak pernah”, kak
Senna kata “tipulah”. saya kata “betul”. kak Senna kata “nii, tengah
tengok kak Senna punya”.

Saya kata “yalah. baru malam nie”. kak
Senna kata “cantik tak? “. saya kata “cantik kak Senna dengaan
bentuknya”. saya dekatkan hidung saya dekat pantat kak Senna dengaan
beraninya dan saya kata “boleh tahan la bau pantat kak Senna”.

Kak
Senna senyum jer. sebab saya dahh mula stim, saya pakai kain masa tu,
memangg nampak jelas butuh saya tengah stim, ingin keatas, kain saya
basah. saya terus la cium dan jilat pantat kak Senna.

Kak Senna
diam saja. dahh lama sikit, pantat kak Senna dahh mula basah. tangan
saya ramas ramas payudara kak Senna. keras gila payudara kak Senna. kak
Senna pun duduk sekali dengaan saya di atas lantai lepas tue kak Senna
selak kain saya.
Cerita lucah Ghairah Tengok Pantat Gebu Akak

Kak
Senna urut urut, picit picit butuh saya. lagie bertambah stim saya. kak
Senna mula jilat jari die lepas tue terus urut butuh saya. jadi masa
nie kami macam posisi 69 la.
Best gila bila saya jilat pantat kak
Senna. adala dlam 15 minit, saya terus baringkan kak Senna atas katil
saya, tapi sebelum tue saya hampar kain lain lain atas katil saya.
Kak Senna tengok jer macam menanti saya bersetubuh dengaan dia. saya
terus naik atas katil. saya mula cium kak Senna. saya kucup bibir kak
Senna yanng basah saya telan air liur kak Senna.
Kak Senna yanng
tengah urut butuh saya terus pandu masuk butuh saya dlam pantat dia.
punyalah payah ingin masuk, maklumlah anak dara katakan. tapi kak Senna
suruh saya tekan kuat kuat sebab die dahh tak tahan.

Puting kak
Senna dahh mula merah. pantat kak Senna dahh mula basah, air melimpah
atas kain cadar saya. lama jg saya cuba ingin masukkan butuh saya dlam
pantat kak Senna tapi akhirnya dapat juga.

Bila dahh berjaya
masuk, kak Senna memangg jerit perlahan je sebab sakit, lepas tue saya
nampak darah keluar dari pantat kak Senna. saya telah menodai anak dara
orang malam nie.

Saya terus hayunkan butuh saya sampai adalah dlam
20 minit. masa tue banyaak air kak Senna yanng keluar. licin habis
lubang pantat kak Senna. saya memangg sedap menghayun. bila je saya
ingin pancut kak Senna tak bagi saya pancut dlam pantat dia, die takut
nanti die hamil.

Jadi saya cabut butuh saya dari lubang pantat kak
Senna lepas tue pancut dekat luar pantat kak Senna. lepas tue kak Senna
lap pantat die dengaan tangan saya lepas tue kak Senna jilat tangan
saya.

Memanng nikmat habis malam tu. saya terus terbaring atas
badan kak Senna. malam tue saya bersetubuh dengaan kak Senna 3 kali.
memangg dahh tak pancut dahh sperma saya. tapi best gila.

Ada la
dlam pukul 4 pagi lebih, kak Senna dan saya keletihan , kak Senna ingin
balik ke bilik dia. saya kata “kak Senna bolehh tak bagi baju tidur kak
Senna tue kat saya”.

Kak Senna kata “esok ajelah”. saya kata “puas
tak tadi? “. kak Senna kata “the best, esok kak Senna bagi baju tidur
nie, suka ye baju tidur nii”. saya kata “suka sangat kak Senna”.

Kak
Senna “ok selamat malam. esok sebelum kak Senna balik, kak Senna akan
letakkan baju tidur nie dlam bilik, pergi ambil, ok? “. saya kata “ok
kak Senna, thanks”.

Kak Senna kata “ok”, saya kata lagie “terima
kasih krn sanggup serahkan dara kak Senna kat saya”. kak Senna kata “tak
apa, memangg dari dulu lagie kak ingin bagi, tapi masa tue tengok macam
tak layan jer”.
Saya kata “takut masa tu”. kak Senna tersenyum
lebar jer. lepas tue saya pun masuk tidur la. besok tue saya tengo baju
tidur tue ada dlam bilik saya, apalagi saya terus pakai dan saya terus
melancap sepuas puasnya.

Best gila bau kak Senna.

Post Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *