Faraj Sundal Dirajah Beramai Ramai

Posted on

Melayu Boleh | Cerita Luah,Gambar Bogel,Video Blue – Faraj Sundal Dirajah Beramai Ramai ,Cerita Lucah ,Gambar Bogel, Awek Melayu Bogel, Gambar lucah, Video Lucah, Klip Lucah, 3gp Lucah, Buku Lucah, Novel Lucah, Awek Cun Comel, Selfie Bogel, Makcik Minah Tudung, Skodeng.

Sebenarnya , saya dahh lama mahu ceritakan kisah yanng betul berlaku
pada diri saya. Satu malam minggu saya pegi melepak mahu tengok dj yanng
pandai mix muzik dan funk tu. Syok jugak sebab diorang tue handsome
gilerr dan gay.

Tengah saya sedap berenjut dengar lagu, tiba tiba
datang sorang Awek duduk sebelah saya. Muka diorang macam saya kenal.
“. hey. Bob. kenal tak aku lagii ? ” Awek tue siap bagi tangan mahu
salam.

Daring habis. aku cuba cam diorang dan perhati benar betul.
“Ginna?. are you Ginna. hey. wassup! ” memng benar sangkaan aku, Awek
tue anak towkey Cina kaya yanng satu kursus dng aku kat kolej.

Boleh
tahan gak penampilan diorang malam tu. sexy dlamm tube putih ketat.
tapi aku tengok diorang semacam stim sikit. mungkiin sudaah terlalu
bannyak tonggang arak. diorang pun join aku sekaki dan kami borak borak
kosong cerita kisah lama.

Aku tahu Ginna dulu syok kat aku, tapi
sebabkan masa tue aku tengah dating best friend diaorang, Christa, jadi
diorang pun kasi laluan kepada Christa. ” So. apa jadi you dng Paul?.
dengar kata dahh break up? ” Ginna sempat letak tapak tangan diorang kat
paha aku bila diorang sebut “break up”.

Memng sah diorang mabuk!
Aku beritahu yanng aku tak sehaluan dng Paul. tapi sebab sebenarnya,
korang pun tahu aku lagii suka main dng sesama lelaki. dan Paul menolak
cintaku kerna aku lebih gemar main jubur diorang dari lubang faraj.

Kalau
dlamm sepuluh kali main hanye dua kali je aku masukkan batang aku kat
situ. Paul jugak syak yanng aku nii gay! Aku cuba alihkan subject dan
ajak Ginna bercerita hal dirinya.

Kata diaorang, kekasih diorang
baru tinggalkan diorang sebab terpaksa kahwin pilihan mak bapak. Makin
lama diorang bercerita makin kuat diorang teguk air setan. Aku agak
diorang memng kuat minum.

Sebab kalau pompuan lain dahh lama
tertiarap. Aku pun berlagak macam pendengar yanng bagus sebab kesiankan
kat diaorang. lagipun aku dahh lama tak “dapat main” dan entah kenapa
sentuhan jari jemari Ginna pada peha aku.

Buat zakar aku keras
pulak. Selalunya aku tak respon kalau pompuan raba aku. tapi malam tue
Ginna memng benar betul sexy. dan aku tak dapat alihkan pandangan aku
dari merenung bibirnya yanng merah ranum.

Aku asyik bayangkan
bibir Ginna melekap pada kepala zakar aku dan mengulumnya macam lolipop.
Makin lama Ginna pun semakin berani hingga menyentuh dan mengusap zakar
aku yanng menjulur 7 inci di bahagian paha aku memng adat aku tak suka
pakai underwear.

Kami sembang dekat 1 jam sebelum Ginna tiba tiba
mencapai tangan aku dan mengajak aku pulang ke rumahnya. Di parking lot,
joki kereta melontarkan kunci bmw kepadaku. Mereka memng biasa
denganku.

Sampai di rumah Ginna kami disambut oleh anjing Ginna
yanng begittu cemburu menjaga tuannya dan asyik melalak kat aku. Ginna
mengomel sesuatu pada anjing itu dan diorang pun diam.

Ntah aper
ayat diorang sound kat anjing tu. Aku memapah Ginna ke bilik tidurnya di
tingkat split level rumah banglo itu. Ginna terus ke bilik air dan 10
minit kemudian diorang menemui aku yanng masih dlamm bilik tidurnya.

Cerita Sex Faraj Sundal Dirajah Beramai Ramai

”
oh no. my contact lens. ” tiba tiba Ginna memandang lantai dan seoalah
mencari sesuatu. Rupa rupanya kanta lekap yanng diorang pakai terjatuh
ke lantai. Mananya tak jatuh.

Dahh mabuk! dallam keadaan mabuk,
Ginna merangkak rangkak atas lantai mencari kanta lekapnya. Sengaja
diorang pamerkan jubur nya yanng di tutup dangan seluar dlamm putih
tipis. Aku nampak lurah faraj Ginna membuat garisan basah pada seluar
dlamm putih tersembul atas tundunnya yanng kelihatan seperti baru
dicukur kerna tiidak kelihatan berbulu.

Apalagi, zakar aku jadi
keras membayangkan lubang jubur Ginna yanng teringin sekali aku
kerjakan. Walaupun mabuk, diorang tahu yanng aku dahh horny dan zakar
aku pun dahh keras mahu rasa lubang diaorang.

Smbil dlamm keadaan
merangkak, Ginna menghampiriku. Aku pun apa lagi. terus aku londehkan
seluar aku dan zakar aku menjulang macam menara Petronas. Tanpa disuruh
suruh, Ginna meletakkan kepalanya dicelah paha aku dan mula memberiku
oral sex.

Tangan kanan Ginna melocok batang aku smbil bibir
diorang yanng merah ranum tue mencium kepala zakar aku. Aku pulak
melurutkan panties Ginna ke bawah dan meraba faraj diorang dng jari jari
aku.

Aduh. belum apa apa dahh basah lenjun faraj makcik nie. Jari
telunjuk aku mencari lubang yanng berair tue dan aku benamkan jari
hantu ke dlamm faraj Ginna. Sementara mama jariku mengosok gosok lubang
punggung Ginna.

Di bahagian luar. Ginna semakin rakus menghisap
zakar aku, sampai tiga suku batang aku dahh masuk dlamm mulut yanng
ternganga luas tu. Aku dapat rasa ujung kepala zakar aku menyentuh anak
tekak Ginna syok nyer tak terhingga, lagii terror diorang blowjob kalau
mahu bandingkan dng budak gay.

Tengah sedap gitu gitu ntah camner,
ibujari aku tak sengaja membolos lubang jubur Ginna. Tak ada bantahan
dari diorang. jadi aku pun terus jolok ibujari aku dlamm punggung
diaorang.

Smbil jari hantu aku masih terbenam dlamm faraj Ginna.
Ketiga tiga lubang Ginna kini dlamm permainanku! Urghh. urgh. hmmph
Ginna mengerang kesedapan, zakar aku mengisi penuh mulutnya. Tiba tiba
Ginna memisahkan mulutnya dari zakar aku dan meminta aku memantatnya.

Aku
pun buat position melutut dan meletakkan kepala zakar aku ke lubang
faraj diaorang. Baru kepala zakar aku mahu masuk, Ginna ketawa geli ”
Not there, you silly gay. in my ass. fuck my ass! ” Ginna menyuruh aku
memantat lubang belakang diaorang.
Cerita lucah Faraj Sundal Dirajah Beramai Ramai

Siap
panggil aku gay lagii Hm. apalagi, macam orang ngantuk disondol bantal,
aku pun menalakan kepala zakar aku kat jubur diorang dan mengenjut ke
dalam. Makin lama makin dlamm aku teroka lubang ketat tu.
Gadis
mabuk nii pulak menggigil menahan sedap. tangan diorang menceduk buah
zakar aku dari celah kangkang. kami fuck dng rakus tak kurang 10 minit
sebelum aku melepaskan airmaniku yanng pertama.
Ginna tersentak bila
air yanng panas itu mengisi lubang jubur nya. Selesai aku memancut. aku
pun tarik keluar zakar aku. dan sebahagian airmaniku turut meleleh
keluar. Aku dapat lihat lubang faraj Ginna, pink dan basah terkemut
kemut minta di faraj.
Bibir luarnya dahh kembang macam pelepah orkid
dan biji kelentit diorang keras terjulur. air mani aku dan air mazi
Ginna bercampur dan meleleh di peha sebelah dalam. Terbetik dlamm hatiku
untukk fuck lubang faraj Ginna.
Namun tiba tiba tubuhku ditolak dng
kuat dari belakang membuatkan aku hampir tersembam. terkejut beruk aku.
Rupa rupanya anjing Ginna yanng bernama Jarden tue menolak aku dng
badan diaorang.

Dan sepantas kilat terus celapak dibelakang Ginna!
“Jarden. stop it. stop it. ” Ginna menjerit pada anjing peliharaannya
tanpa langsung mengubah posisi diorang yanng masih dlamm keadaan
merangkak tu.

Tubuh anjing yanng aku agak sama berat dng Ginna itu
terus melekap pada belakang tuannya. Kaki depan Jarden hinggap di
bahagian atas pinggang Ginna sementara kaki belakangnya di celah betis
Ginna dng penuh steady mengampu tubuhnya.

Zakar anjing tersebut
terjuntai memanjang ke bawah. kalau tak silap aku panjangnya sama dng
zakar aku. Jarden mengenjut enjut badannya di atas tubuh Ginna. Lagaknya
seperti ingin memantat anjing betina.

Batang tegang yanng merah
menyala tue menampar nampar paha Ginna yanng basah dan semakin lama
makin hampir dng lubang faraj Ginna. Aku yanng tadi terperanjat, kini
tiidak lagii gabra.

Dan aku pun dahh naik syok pula bila melihat
telatah anjing Ginna yanng bersungguh sungguh cuba memasukkan zakar nya
ke lubang Ginna yanng melopong itu. Ujung zakar Jarden mengesel gesel
pelepah faraj Ginna untukk mencari sasarannya.

Bibir luar faraj
Ginna yanng sudaah steam itu tersembul keluar macam kelopak bunga yanng
mekar. Kini Ginna tiidak lagii membantah atau menolak Jarden, tapi aku
lihat tangan Ginna menghulur ke belakang untukk mengusap dan membelai
batang konek Jarden.

Ginna membantu Jarden dng menghalakan zakar
anjingnya itu ke lubang faraj sundal nie dan bila ujung zakar anjing itu
menyentuh kelentit Ginna, diorang menolak jubur nya ke belakang untukk
menerima batang Jarden! plooshh.

Plosh. plosh. Jarden dng gelojoh
memantat Ginna bertubi tubi bila separuh batangnya dapat membolos lubang
faraj Ginna. Aku yanng kini jadi penonton cume melancap batangku smbil
menyaksikan adegan yanng tiidak disangka sangka ini.

Ekspresi
wajah Ginna menggambarkan betapa diorang begittu sedap farja sundal nie
dikerjakan oleh Jarden dan Ginna turut menghayun badannya ke depan dan
ke belakang seirama dng tempo pergerakan Jarden. Malahan, Ginna berbalas
balas mengasak batang Jarden dng menolak jubur nya ke belakang setiap
kali Jarden menghayun batang konek nya ke depan.

Ploossh. plap.
ploossh. plap. Hentakan faraj sundal nie dan tusukan batang Jarden
membuat bunyi bising pada malam di kawasan perumahan mewah yanng sunyi
sepi itu. Ginna dan Jarden berada dlamm alam mereka sendiri tanpa hirau
kehadiranku.

Hanya bunyi faraj Ginna melayan nafsu binatang
peliharaannya kedengaran jelas mengisi bilik tidur. Dengusan nafas
anjing dan keluhan manja Ginna makin lama makin menjadi jadi. arghh.
argh. hm. rengekan Ginna seperti memberi clue kepada Jarden supaya
memantatnya dng lebih kuat, sementara jubur nya dijulang julang untukk
menerima asakan dari Jarden.

Stlah sepuluh minit. atau mungkiin 20
minit! Jarden melepaskan dirinya dan terus keluar bilik. Ginna yanng
keletihan (dan puas) menyembamkan tubuhnya ke katil dan dlamm keadaan
kakinya terkangkang terus tertidur.

Aku merapatkan diriku pada
jubur Ginna untukk melihat lebih jelas bagaimana keadaan faraj nya stlah
teruk di faraj oleh Jarden. Aku lihat airmani Jarden yanng kental
meleleh keluar dari faraj sundal nie yanng kelihatan lunyai digasak
batang anjing peliharaannya.

Aku melancap satu kali dan merasa
lega stlah memancutkan airmani “mendam berahi” di atas faraj sundal
seksi nie. Malam itu aku tidur di katil Ginna dan keesokan harinya kami
fuck sekali lagii sebelum sarapan.

Kali ini cume kami berdua je
tanpa “gangguan” Jarden dan Ginna benar betul “wild” melayaniku. Kemaruk
habis. lemah kepala lutut aku stlah selesai membolos ketiga tiga
pembukaan tubuhnya. Tapi yanng paling best ialah bila diorang meminta
aku memantatnya stail ‘doggy’ , sekaligus membuat aku flashback kejadian
semalam dan aksi hangat antara Ginna dng Jarden.
Ginna seperti
tiidak ingat lansung apa yanng terjadi pada dirinya semalam kerna
terlalu mabuk. “Bob. sorry, saya was so drunk last night, did you have a
good time? ” Ginna memberi keterangan yanng tiidak diminta smbil
mencium manja pipiku.

“Err. yes of course. you were fantastic. we
had a great time together. do not you remember? ” aku berseloroh
menjawab smbil melemparkan senyum penuh erti kepadanya. Ginna mengenyit
mata padaku dan kepalanya mengangguk seakan memahami maksud disebalik
senyumanku.

Di luar sana. Jarden turut menyalak nyalak seolah olah setuju dng Ginna!

Post Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *