Faraj Dipancut Konek India | Melayu Cerita Lucah

Posted on

Melayu Boleh | Cerita Luah,Gambar Bogel,Video Blue – Faraj Dipancut Konek India | Melayu Cerita Lucah ,Cerita Lucah ,Gambar Bogel, Awek Melayu Bogel, Gambar lucah, Video Lucah, Klip Lucah, 3gp Lucah, Buku Lucah, Novel Lucah, Awek Cun Comel, Selfie Bogel, Makcik Minah Tudung, Skodeng.

Suami sya jugak bekerja dan sering out station. Kadang kala uncle
Ranjit lah (jiran sya) tempat sya meminta pertolongan disaat suami sya
tiada di rumah. sya mempunyai wajah dan potongan badan yanng agak
menarik, mungkin sebab itulah jugak sya sering menjadi mangsa gangguan
seksual di tempat sya bekerja.

Dah banyak tangan-tangan nakal
dipejabat sya yanng berjaya meramas buah dada dan dubur sya. Tapi bila
mengenangkan mereka semua rakan sekerja sya, jadi sya tdk panjangkan
perkara tersebut. Ada jugak yanng lebih berani dengn mengajak sya
melakukan hubungan seks dengn mereka, tetapi sya masih waras dan tdk
akan membenarkan sesiapa saja kecuali suami sya yanng boleh membenamkan
nye kedalam faraj sya.

Namun begitu sya ada satu kelemahan iaitu
mudah terangsang bila dirangsang dan mudah menyerah kalau terangsang.
Nasib baik cume suamiku saja yanng mengetahui kelemahan sya tersebut,
kalau tdk telah tentu ramai buaya-buaya darat kat pejabat yanng ingin
mengambil kesempatan terhadap diri sya.

Suatu hari ketika suami
sya yanng telah lebih seminggu bekerja out station, paip air dibilik
mandi kami telah mengalami kebocoran. sya terpaksa mengambil cuti
kecemasan untuk membetulkan kerosakan tersebut.

sya telah
menghantar anak-anak sya kat pusat jagaan untuk memudahkan kerja-kerja
membaik pulih paip tersebut. Malang nye pagi tu tiada seorang plumber
pun yanng berjaya dihubungi, oleh itu sya meminta tolong uncle Ranjit
yanng kebetulan berada dirumah nye untuk membaik pulih paip tersebut.

Uncle
Ranjit yanng cume berseluar pendek tdk berkeberatan untuk menolong sya
yanng terdesak ketika itu. Oleh krn kebocoran paip tersebut agak teruk
sya turut sama membantu uncle Ranjit membaik pulih nye.

Akibat nye
baju dan kain batik yanng sya pakai basah kuyup semua nye. Ketika itu
barulah sya perasan sya terlupa pakai coli dan baju sya yanng bewarna
putih dan nipis itu mendedahkan bentuk buah dada sya yanng montok itu.

Telah
terlambat untuk sya menyalin baju sya yanng basah kuyup itu, mungkin
uncle Ranjit telah melihat permandangan tersebut. Mungkin sebab itulah
jugak agak nye ketika sya membantu nye memegang batang paip tadi, uncle
Ranjit mengabil kesempatan dengn menggesel-gesel siku nye pada buah dada
sya.

sya tak ambil kisah sangat tentang itu, janji paip yanng
bocor dapat dibaiki. Ketika sya mengadap berhadapan dengn uncle Ranjit
baru sya perasan seluar pendek uncle Ranjit agak tertonjol kedepan.

Apakah
uncle Ranjit bernafsu dengn tubuh sya sehingga menyebabkan konek uncle
menegang, ini cukup membahayakan diriku. Salina tolong pegang batang
paip ni, uncle mahu ketatkan bahagian atas tu, pinta uncle Ranjit
menamatkan lamunan sya.

Tanpa banyak soal sya terus memegang
batang paip tersebut dalam keadaan membelakangi uncle Ranjit yanng sedan
berusaha mengetatkan dan memasang semula paip shower. Uncle Ranjit
merapatkan badan nye pada tubuh sya, sehingga sya dapat rasakan konek
uncle yanng menegang itu menekan-nekan alur dubur sya.

Sambil
membetul kan paip tersebut, konek uncle Ranjit menujah-nujah pada alur
dubur menyebabkan sya kegelian dan terangsang nafsu sya. Dalam hati mula
mengesyaki uncle Ranjit mahu menikmati tubuh sya serta mahu melakukan
hubungan seks dengn sya.

Gementar jugak hati ini memikirkan sekira
nye perkara tersebut benar-benar berlaku. Bagaimana lah nanti uncle
Ranjit akan mengerjakan tubuh sya ini. Aha telah siap pun, mari kita
test, kata uncle Ranjit lalu membuka paip shower tersebut.

Air
shower tersebut memancut deras seperti biasa, sya mengelak dari
kebasahan menyebabkan sya terlanggar tubuh uncle Ranjit yanng masih sasa
itu dan hampir terjatuh. Uncle Ranjit memeluk sya kemas untuk
mengelakkan sya terjatuh sehingga sya dapat rasakan batang konek uncle
tegang itu tepat menikam faraj sya yanng masih ditutupi dengn kain yanng
sya pakai.

sya cuba melepas kan diri dari pelukan uncle Ranjit,
tetapi pelukan kemas nye menghalang sya berbuat demikian. Salina, uncle
telah tolong Salina, kini giliran Salina pula tolong sama uncle, kata
uncle Ranjit yanng masih memeluk tubuh sya, seolah-olah sepasang kekasih
yanng bertahun lamanya tak bertemu.

sya cume mendiamkan diri
sambil menutup buah dada sya agar tdk bersentuh terus dengn tubuh uncle
Ranjit, namun begitu sya tdk dapat menghalang batang konek uncle yanng
mengeras itu daripada menekan rapat faraj sya.

Telah 19 tahun
uncle punya batang konek tdk menegang, bermacam ubat uncle telah cuba,
tapi ini hari die boleh tegang bila tengok tubuh Salina, uncle merayu
sama Salina bagilah peluang sama uncle untuk rasa Salina punya barang,
telah lama uncle teringin mahu rasa vagina melayu, sebelum ini mmg konek
uncle tak mahu tegang, apa boleh buat, tapi ini hari die boleh tegang
depan Salina, entah bila pula nanti uncle dapat peluang macam ini, uncle
sanggup bayar berapa Salina mahu, tapi bila uncle mahu pakai Salina
punya vagina bagi lah, rayu uncle Ranjit panjang lebar.

Dalam
keadaan serba salah itu dan masih lagi dalam pelukan uncle samu tanpa
sya sedari beliau membawa sya perlahan-lahan ke katil sya lalu menduduk
kan sya ditepi kati tersebut.

sya membiarkan saja uncle Ranjit
meramas-ramas lembut buah dada sya yanng mula mengeras. Uncle, sya tdk
buat perkara macam ni, sya nie bini orang dan sya tdk mahu menduakan
suami sya, rayu sya.

Ala Salina ini rahsia kita berdua saja, uncle
pun tak mahu merosakkan rumah tangga Salina, tapi uncle merayu sama
Salina berilah peluang sekali saja pada uncle untuk rasa Salina punya
vagina , tolong la Salina sekali ini saja, lepas nie uncle tak minta
lagi, 19 tahun uncle berusaha untuk memulihkan dan menegangkan konek
uncle, kali ini die boleh tegang, mmg uncle akan menyesal kalau tdk
dapat menggunakan peluang ini, lagi-lagi dengn tubuh Salina yanng mmg
uncle idamkan selama ini, rayu uncle Ranjit panjang lebar.

Dalam
keadaan diri sya yanng masih buntu memikirkan perkara tersebut, uncle
Ranjit telah berjaya menanggalkan baju sya yanng telah basah lencun itu
mendedahkan buah dada sya yanng montok serta bahagian atas tubuh sya
yanng putih kuning itu.

sya memegang tangan uncle Ranjit yanng
berusaha melonggarkan ikatan kain batik yanng sya pakai. Tanpa berlengah
lagi uncle Ranjit menyambar puting susu sya yanng telah mengeras
sehinggakan tubuh sya terbaring di katil.

Uncle Ranjit menyonyot
puting susuku sambil menjilat dan meramas keseluruhan buah dada sya. sya
mula kegelian krn perlakuan tersebut tdk pernah dilakukan oleh suami
sya. Kebiasaan suamiku cume meramas-ramas buah dada dan menggosok-gosok
faraj sya sehingga berair, selepas itu die terus menindih dan
menyetubuhi diri sya sehinggalah die memancut air mani nye kedalam faraj
sya.

sya tak kisah sangat tentang hubungan seks krn telah menjadi
tanggung jawab sya untuk melayan suami sya yanng penting asalkan die
puas. Kini pertahanan diriku semakin goyah bila diasak oleh uncle
Ranjit.

sya terus dibuai nafsu yanng dimainkan oleh uncle Ranjit
pada bahagian atas tubuh sya. Uncle mesti janji, sekali ini saja tau,
akhir sya mengalah dengn uncle Ranjit. Uncle Ranjit tersenyum melihat
diriku yanng telah menyerah, uncle janji tapi kali ini uncle mahu rasa
Salina punya vagina boleh, pinta uncle Ranjit lagi.

sya mengangguk
lemah, sayu dan sedih krn terpaksa menyerahkan kehormatan kepada lelaki
yanng bukan suami sya. sya melepaskan tangan uncle Ranjit yanng
berusaha untuk melucutkan kain dan seluar dalam sya.

Cerita Sex Faraj Dipancut Konek India

Kini
sya berkeadaan telanjang bulat di hadapan lelaki yanng bukan suami sya.
sya cume memejam mata krn malu berkeadaan begitu dan pasrah dengn apa
saja yanng akan dilakukan oleh uncle Ranjit terhadap tubuh sya.

Terhenjut-henjut
tubuh sya menahan hentakan konek uncle Ranjit kedalam faraj sya.
walaupun faraj sya telah pun lencun tapi kehangatan batang konek uncle
Ranjit tetap dirasai. Geselan kepala konek uncle yanng tdk bersunat itu
pada dinding faraj sya tetap memberi kenikmatan membuatkan sya kegelian,
tanpa sya sedar sya sendiri mengerang-ngerang ketika uncle Ranjit
menghenjut konek uncle kedalam faraj sya.

Hampir 20 minit uncle
Ranjit menikmati tubuh sya, peluh jantan nye mula keluar, begitu juag
dengn sya yanng mula kepenatan mengangkang untuk nye dan menahan asakan
konek uncle pada faraj sya.

Kini sya dapat rasakan uncle Ranjit
mula menekan batang konek uncle sedalam-dalam nye kedalam rongga faraj
sehingga kepala konek uncle menyentuh pintu rahim sya yanng menyebabkan
sya kesenakan menahan tekanan konek uncle mula mengembang dan
berdenyut-denyut menandakan die akan mengeluarkan air mani nye, belum
pun sempat sya menghalang uncle Ranjit daripada memancutkan air mani nye
kedalam rahim sya, berdas-das pancutan dan semburan hangat air mani nye
membasahi rahim sya sehinggakan menimbulkan rasa sensasi yanng hebat
pada tubuh sya faraj sya kembali mencengkam batang konek uncle Ranjit
dan tubuh sya mengejang lagi lalu terasa air mani sya keluar lagi untuk
klimak sya yanng ketiga.

sya terkulai lemah, begitu juag uncle
Ranjit yanng masih terkulai kepenatan di atas tubuh sya. Setelah pulih
sya menolak tubuh uncle Ranjit dari tubuh sya lalu mengeluarkan batang
konek uncle yanng masih terendam dalam faraj sya.

sya bangkit ke
bilik air lalu membersihkan sisa air mani uncle Ranjit yanng bertakung
dalam rongga faraj sya. Uncle Ranjit mengucapkan berbanyak- banyak
terima kasih kepada sya di atas kesudian sya memberi layan seks kepada
nye tadi.

Menggunung pujian nye pada diriku di atas kenikmatan
yanng diperolehi nye dari tubuhku. Uncle Ranjit ingin mengulanginya lagi
sekira nye sya memberi peluang kepada nye lagi. Disebalik penyesalan di
atas keterlanjuran sya tadi, ada rasa kepuasan yanng tak terhingga
dalam tubuh sya hasil daripada penangan batang konek uncle India jiran
sya tu.

Setelah dihitung-hitung jadual haid sya , sya bernasib
baik krn sya tdk subur ketika ini, diharapkan benih India yanng ditanam
oleh uncle Ranjit ke dalam rahim sya tdk akan menghamilkan sya.

Menyedari
kesilapan sya yanng telah mencurangi suami sya dengn membenarkan dan
menyerah tubuh sya untuk dinikmati oleh uncle Ranjit tempoh hari,
akutelah memberi layanan istimewa kepada suami sya yanng baru pulang
daripada outstation.

Malam itu saja kami melakukan 3 kali
persetubuhan dimana sya memainkan peranan aktif untuk memuaskan nafsu
seks suami sya. Namun begitu sya menyedari hakikat nye walau sebanyak
mana pun air mani suami sya di lepaskan kedalam rahim sya, ianya tak
mampu untuk menghamilkan diriku krn kandungan sperma suami sya yanng
sedikit dan tdk subur yanng telah disahkan oleh doktor kesuburan.

Sebab
itu lah sya sukar untuk mengandung secara normal, sya mengandungkan
anak sulung kami yanng telah pun berusia 5 tahun itu secara suntikan
terus benih suami sya pada benih sya.

Nasib baiklah kecurangan sya
tempoh hari tdk dapat dihidu oleh suami sya. Manakala perhubungan
keluarga sya dengn keluarga uncle Ranjit macam biasa seolah-olah tiada
apa yanng berlaku antara kami.

Dua bulan selepas kejadian
tersebut, sya terkejut disapa dari belakang oleh uncle Ranjit ketika sya
sedang mengelamun melayani perasaan sendiri di beranda rumah sya. Hai
Salina termenung je, tak sihat ke, tanya uncle Ranjit.

Oh uncle
Ranjit, terkejut sya, sihat saje terkenang kisah lalu, jawab sya
bersahaja. Mana suami dan anak tanya nye lagi. Mereka kat padang
permainan sana jawab sya lagi. Dari tadi uncle tengok Salina termenung
saja, ingatkan tak sihat, manakan tahu mengandung lagi ke, ujar uncle
Ranjit lagi.

Ala uncle, kalau sya sakit ke, tak sihat ke,
mengandung ke bukan ada orang mahu ambil tahu ke, jawab sya dalam nada
merajuk. Eh kalau Salina mengandung uncle pun kena jaga Salina jugak
sebab uncle pun ada syer dalam perut Salina tu, ujar uncle Ranjit sambil
tergelak gatal.

sya turut sama tergelak kecil, tak adalah uncle,
benih yanng uncle tanam hari tu tak menjadi, sya tak subur hari tu,
jawab sya selamba. Ooo nasib baik lah ye, risau jugak uncle fikirkan
perkara tu, maklum lah benda sedap uncle rasa rugi kalau uncle pancut
luar, ujar uncle Ranjit lagi.

Sudahlah uncle perkara tu dah lama
terjadi mahu buat macam mana, sya memotong cakap uncle Ranjit bila
melihat suami dan anak sya telah pulang. Hai uncle lama tak nampak,
suami sya menyapa dari jauh.

Hai rizal, uncle mmg selalu ada, kamu
tu yanng jarang nampak, asyik sibuk dengn kerja saja, balas uncle
Ranjit sambil bersalaman dengn suami sya. Terima kasihlah uncle
keranasudi menjaga dan menolong keluarga sya, sepanjang ketiadaan sya,
ujar suami sya lagi.
Cerita lucah Faraj Dipancut Konek India

sya
cume tersenyum mendengar mendengar pujian tersebut, suami sya tak tahu
yanng uncle Ranjit telah berjaya menikmati dan menyetubuhi bini nye ini.
Kita hidup berjiran biasalah, kenalah ambil tahu jugak, jawab uncle
Ranjit tersenyum.
Baginilah uncle sebenar nye minggu depan sekali
lagi sya kena outstation kat sabah seminggu, macam biasalah mahu minta
tolong uncle tengok-tengok kan famili sya ni, ujar suami sya lagi.
Rizal jangan susah hati, famili rizal uncle anggap macam famili uncle
jugak jawab uncle Ranjit. walaupun sedikit terkejut sya dah biasa dengn
perkara macam tu, selalu ditinggalkan suami. Sehari sebelum suami sya
berangkat ke sabah, die telah menyetubuhi diriku sepuas-puas nye,
sampaikan dalam satu malam tu, kami melakukan 3 kali hubungan seks.
sya tak kisah mmg tugas sya sebagai seorang bini untuk memuaskan nafsu
seks suami sya. Bila die puas dengn layanan sya tak adalah die mahu
menggatal cari lain ketika outstation nanti.
Sepanjang ketiadaan
suami sya, boleh dikatakan setiap hari uncle Ranjit menjenguk kami
sekeluarga dan bertanya khabar dan keperluan kami. sya terharu jugak
dengn sikap ambil tahu uncle Ranjit tersebut.
Rasa nye tak rugi tak
rugi sya menyerahkan tubuh sya untuk dinikmati oleh uncle Ranjit dulu.
Sebelum kejadian tempoh hari uncle Ranjit tak lah serapat sekarang ini.
Suatu petang sebaik saja pulang dari kerja, uncel Ranjit memberi tahu
die dan bini nye akan bermalam dirumah anaknya di kepong, krn menantu
nye akan melahirkan anak bila-bila masa saja.
Namun begitu sekiranya
sya memerlukan bantuan dan pertolongan nye sya boleh menelefon atau sms
kepada nye, die akan pulang membantu. Kebetulan pula malam tu hujan dan
ribut di ikuti kilat sambung menyambung berlaku dengn hebatnya.
sya
dan anak sya berada dalam ketakutan dengn keadaan sedemikian. sya cuba
menelfon dan sms suami sya namun tiada balasan, tahu-tahu jelah kerja di
kawasan pendalaman sabah, mungkin tiada liputan signal disitu.
Selepas itu sya cuba menelefon dan sms uncle Ranjit menyatakan kami
dalam ketakutan krn hujan dan ribut yanng kuat sedang melanda. Uncle
Ranjit membalas sms sya menyatakan die kan pulang kerumah nye, lagi pun
ada barang yanng perlu disimpan.

Setelah hampir 1 jam menunggu,
anak sya telah pun terlena dalam ketakutan tetapi sya tdk dapat
melelapkan mata krn risau dengn keadaan hujan dan ribut tersebut. sya
tak mampu menangani sebarang kemungkinan secara berseorangan, oleh itu
sya bertekad meminta tolong uncle Ranjit menemani kami malam ini.

sya
tak kisah sekiranya uncle Ranjit mahu menikmati tubuhku lagi malam ini,
asalkan kami anak beranak berasa selamat. Ketika unce Ranjit menelefon
sya mengatakan die telah berada dirumah nye, keadaan hujan dan ribut
masih belum reda.

Uncle seorang saja ke, tanya sya ketika menjawab
panggilan uncle Ranjit. Ye la, untie masih disana, jawab uncle Ranjit.
Kalau macam tu, uncle tidur disini saja lah, temankan kami, ujar sya
lagi.

Kalau Salina tak kisah, uncle no problem, jawab uncle Ranjit
tertawa. Datanglah, sya tunggu ni, balas sya lagi. Malam itu sya
sengaja memakai kaftan longgar tanpa coli dan seluar dalam krn sya tahu
buah dada dan faraj sya mungkin akan menjadi sasaran uncle Ranjit malam
ini.

10 minit kemudian uncle Ranjit mengetuk pintu rumah sya, sya
menyambut nye dengn penuh senyuman kehadiran uncle Ranjit yanng cume
memakai kain pelikat dan baju singlet. Sorrylah uncle, menyusahkan uncle
saja, ucapan pertama sya ketika menyambut kedatangan nye.

Tak pe
Salina punya pasal, puncak gunung ke lembah ke uncle sanggup datang,
jawab uncle Ranjit. Menantu dah bersalin ke, tanya sya lagi. Belum lagi
tapi dah masuk labor room dah, sana ramai yanng jaga die, sambung uncle
Ranjit lagi.

Wah cantiklah Salina malam ni, seksi pulak tu, puji
uncle Ranjit sambil merenung tubuhku. Ala tak ada yanng seksi nye uncle,
semua nye uncle dah tengok dan dapat rasa dah pun, jawab sya sedikit
manja.

Uncle Ranjit tergelak kecil mendengar nye. Anak dah tidur
ke tanya nye lagi. Dah, takut-takut pun tertidur jugak, ujar sya. Uncle
mahu minum ke, nanti sya buatkan, ujar sya meneruskan bicara.

Faraj Dipancut Konek India

Tak
payah susah-susahlah Salina, lagi pun uncle telah banyak minum disana,
mahu keluarkan lagi air adalah, lagipun malam-malam begini uncle minum
susu saja, ujar uncle Ranjit lagi. Ala susu untuk orang dewasa tak ada
lah uncle, susu anak sya je ada, mahu bagi susu sya pun tak ada anak
kecil lagi, jawab sya dalam nada bergurau dan dikuti ketawa oleh uncle
Ranjit.

Kalau Salina punya tak payah ada susu, uncle sanggup
hisap, kalau mahu anak kecil kenalah bagi mulut satu lagi tu minum susu
uncle, balas uncle Ranjit jugak dalam nada bergurau.

Sorry la
Salina uncle bergurau, tak pe lah Salina uncle tak kisah tak payah lah
susah-suah, lagi pun esok Salina kerja, pergi lah tidur ujar uncle
Ranjit lagi. Tapi malam nie uncle tidur kat luar je lah ye, bukan tak
mahu bagi tidur kat dalam, anak sya ada kat dalam, takut nanti die
terjaga kan susah pulak nanti, ujar sya lagi.

Tak payah
susah-susah lah Salina atas sofa nie pun uncle boleh tidur, ujar nye
lagi. Ala atas tilam nie selesa sikit, tadi uncle jugak cakap mahu
keluarkan air uncle kan, tak pelah nanti sya temankan lah sampai air
uncle habis keluar, uncle nie macam tak biasa dengn sya pulak, rungut
sya.

Uncle Ranjit tergelak memahami kiasan sya, sebenar nye uncle
mmg mahu terkencing dari tadi lagi tahan ni, jawab nye. sya turut sama
tergelak, pergi je kencing kat toilet tu, tapi jangan lupa basuh
bersih-bersih konek uncle tu, nanti Salina tolong keluarkan air mani
uncle pulak, ujar sya selamba.

Ooo yanng tu uncle pastikan
sentiasa bersih semata-mata untuk Salina, tapi betul ke Salina mahu bagi
sama uncle lagi ni, tanya uncle Ranjit ingin kan kepastian. sya
mengangguk tersenyum, susah payah uncle datang menemani kami ni, biarlah
malam nie sya tolong uncle pula melepaskan nafsu uncle dengn tubuh sya,
ujar sya lagi.

Tapi uncle tak ada protection ni, kondom tak ada
ni, ujar uncle Ranjit lagi. Uncle jugak cakap dulu kan, tak nikmat kalau
pakai kondom, jadi malam nie tak payah pakai kondom, uncle nikmatilah
puas-puas tubuh sya malam ini, kalau uncle mahu sya hamil dengn benih
uncle, pancut kat dalam sya tengah subur ni, kalau uncle tak mahu sya
hamil, pancut kat luar saja, ujar sya lagi sambil melirik senyuman
menggoda kearah uncle Ranjit.

Baiklah Salina sayang, nie la yanng
buat uncle sayang sangat kat Salina ni, mmg uncle teringin sangat mahu
kan Salina mengandung denagn benih uncle ni, ujar uncle Ranjit
tersengih.

Setelah menyiapkan tempat tidur untuk uncle Ranjit sya
berbaring di tilam tersebut menanti dan bersedia untuk disetubuhi oleh
uncle Ranjit. sya merelakan malam ini faraj sya disula oleh batang konek
berkulup dan rahim sya dihangatkan dengn benih-benih pakcik India ni.

sya
cume tersenyum melihat uncle Ranjit yanng siap berbogel bila keluar
dari tandas dengn batang konek uncle yanng hitam legam itu keras
menegang dan bersedia untuk memuaskan faraj sya yanng siap sedia basah
ini.

Kalau dinilai dari segi fizikal uncle Ranjit ni, mmg hilang
selera seks sya, tetapi mengenangkan sya pernah mengecapi kenikmatan
bersetubuh yanng telah diberikan oleh uncle Ranjit, sya merelakan sekali
lagi tubuhki dinikmati oleh uncle Ranjit demi untuk mengecapi kepuasan
bersama.

sya membiarkan uncle Ranjit menelanjangi tubuh sya tanpa
seurat benang dan merangsang nafsu sya yanng telah terangsang ini dengn
meromeng tengkuk sya, meramas-ramas buah dada sya serta mengosok-gosok
lembut faraj dan kelentik sya.

sya membalas pelukan uncle Ranjit
dan meluaskan lagi kangkang sya disaat uncle Ranjit mula menggesel-gesel
kepala konek uncle pada alur faraj sya. sya mengerang menahan kegelian
dan kesenakan disaat uncle Ranjit mula menekan kepala konek uncle yanng
mula memasuki rongga faraj sya.

Disebabkan keadaan faraj sya yanng
cukup terangsang dan berair memudahkan batang konek uncle Ranjit
menerobos memasuki rongga faraj sya sehingga kedasar nye. Kini
keseluruhan batang konek uncle tenggelam dalam lubang faraj sya sehingga
sya rasakan bulu kemaluan uncle Ranjit rapat bertemu dengn bulu
kemaluan sya.

Ukuran konek uncel Ranjit yanng besar dan panjang
serta membengkok itu menyebabkan sya terpaksa menahan kesenakan dalam
kenikmatan yanng terasa hingga kedalam rahim sya. Namun begitu kegelian
dan kehangatan serta kenikmatan yanng disalurkan oleh konek uncle Ranjit
mengatasi segala nye.

Ternganga mulut sya sambil
mengerang-ngerang kenikmatan disaat uncle Ranjit mula menghenjut faraj
sya, gerakan keluar masuk konek uncle dengn rentak perlahan dan laju itu
menyebabkan sya telah klimaks beberapa kali dan setiap kali sya klimaks
uncle Ranjit memberi peluang kepada sya untuk menikmati sepenuh nye.

Namun
begitu sya melihat uncle Ranjit masih steady menikmati tubuh sya walau
pun peluh jantan mula keluar membasahi tubuh kami. konek uncle masih
kuat meragut kenikmatan yanng disediakan oleh faraj sya tanpa ada
tanda-tanda untuk memancutkan air mani nye.

sya yanng telah
kepenatan mengangkang itu perlu melakukan sesuatu untuk mempercepatkan
klimak uncle Ranjit agar persetubuhan ini dapat disudahkan. Disaat uncle
Ranjit menhenjut konek uncle memasuki faraj sya, sya memeluk tubuh nye
dan melingkarkan kaki sya pada pinggang nye dan faraj sya mengemut konek
uncle sekuat mungkin sambil menggoyang-goyang dubur sya.

Gerakan
tersebut menyebabkan konek uncle Ranjit tertanam rapat di dasar faraj
sya sehingga kepala konek uncle menyentuh rapat pintu rahim sya. sya
menahan kesenakan akibat tusukan tersebut, namun begitu sya terus
berusaha agar uncle Ranjit memanncutkan air mani nye.

Setealh
beberapa ketika melaku gerakan tersebut uncle Ranjit mula mengerang dan
sya rasakan kepala konek uncle mula mengembang lalu melepaskan
berdas-das pancutan air mani nye kedalam rahim sya. Setelah diarsakan
tiada lagi air mani yanng keluar dari konek uncle Ranjit sya melepas
lingkaran kaki sya pada pinggang nye dan terdampar kepenatan.
Ketika
uncle Ranjit memancut nye air mani nye sya jugak klimak ketika itu,
sekira nye diteruskan persetubuhan ini sesungguh nye sya tak mampu lagi
mahu klimak stelah sya rasakan lebih lima kali sya klimaks dikerjakan
oleh konek uncle Ranjit.

Cite lucah konek Uncle Memenuhi Lubang
pepek sya sya membiarkan uncle Ranjit terdampar atas tubuh sya dan konek
uncle yanng masih rapat terendam dalam faraj sya. Kehangatan air mani
uncle Ranjit yanng memenuhi rahim dan rongga faraj sya masih terasa.

Setelah
tenaga kembali pulih sya menyuruh uncle Ranjit mencabut konek uncle
dari faraj sya krn uku ingin kebilik air. sya cume membersih bahagian
luaran faraj sya saja dan membiarkan air mani uncle Ranjit bertakung
dalam rongga faraj dan rahim sya krn sya bersedia untuk hamil dengn
benih tersebut.

sya meminta tidur didalm bilik menemani anak sya,
uncle Ranjit yanng masih kepenatan cume mengangguk tersenyum kepuasan.
teruk jugak faraj sya dikerjakan oleh uncle Ranjit tadi, lebih satu jam
sya disetubuhi oleh nye, terasa sengal dan longar segala sendi sya krn
penat mengangkang dan pedih terasa faraj sya menahan asakan konek uncle
Ranjit yanng agak besar dan panjang itu.

Duan bulan kemudian sya
mula terasa loya dan pening, sya ke klinik untuk membuat ujian kehamilan
dan keputusan mmg sya disahkan hamil yanng besar kemungkinan hasil
daripada hubungan seks sya dengn uncle Ranjit.

Sepanjang tempoh
kehamilan tersebut mmg uncle Ranjit menjaga keperluan dengn baik sekali.
Disebabkan kesibukan tugasan kerja suami sya die tdk menaruh syak
wasangka terhadap kandungan tersebut. Lantaran kebaikan dan sikap ambil
tahu uncel Ranjit terhadap diriku meyebabkan sya tdk kisah sekira nye
uncle Ranjit mengambil kesempatan untuk memuaskan nafsu nye dengn
tubuhku.

Post Tags:

Other Luc4h :

  • Gambar buaya jadi orang xxx
  • konek
  • cerita di kongkek lelaki india
  • cerita lucah melayu india
  • cerita lucah romen awek india lawa
  • vifeo seks banggali konek besar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *