Faraj Adik Ipar Lebih Sedap Dipancut

Posted on

Melayu Boleh | Cerita Luah,Gambar Bogel,Video Blue – Faraj Adik Ipar Lebih Sedap Dipancut ,Cerita Lucah ,Gambar Bogel, Awek Melayu Bogel, Gambar lucah, Video Lucah, Klip Lucah, 3gp Lucah, Buku Lucah, Novel Lucah, Awek Cun Comel, Selfie Bogel, Makcik Minah Tudung, Skodeng.

Hari tue la kan adik ipar saya datang dari kampung, maklumlah cuti
sekolah. Form 3 lagii budak ni. die kata ingin jalan jalan tengok kl. So
bini saya kata ok lah, akupun tolong sambung kata, “cantiklah tu” tapi
dallam hati saja.

So biasalah budak budak kalau malam nengok tv
mesti lepak kat sofa. Kebetulan bilik saya hanye berdindingkan sehelai
tirai nipis. sahaja saja malam tue saya ajak bini saya main.

Apa
lagii saya pun baik pnya mainlah. bini saya dahh mengerang baik pnya.
saya pulak je tambah tambah kasi bunyi kuat sikit. Ada tujuan lah tu.
mahu kasi adik ipar dengar, kasi leleh sikit.

Masa dok henjut tue
saya dengar jg bunyi sofa terkiut kiut. Sahlah die tak tidur lagi. Apa
lagii tambah kuat lah suara saya. “Sedap sayang? ” Tanya saya dengar
suara horny tu.

“sedap Bang! ” Biasalah bini ku. Lama jg kami tak
kongkek sampai peluh berjela jelalah kata orang. Iye lah senaman malam
mesti panas sikit, baru best lepas tue kena kopi o dng Gudang Garam.

Fuh!
kow pnya. dahh habih main saya pun keluar ingin basuh kote tu,
maklumlah berlumurun katakan. sambil keluar ke bilik air sempat jg saya
jeling kat adik saya tu.

Dalamm kesamaran saya perasan jg yg die
sdang tidur menerap smbil tangan kanannya tertindih dek badan die tu.
Sah! Melancap adik ipar saya ni. Lepas basuh kote saya, saya pergi
dapur.

Mahu minum air suam. bini saya dahh hanyut dah, mana kan
tak, 3 kali klimaks tu. Masa kat dapur saya pun lepak lah smbil buat
kopi. bini saya dahh tidur nyenyak.

Sambil menghirup kopi panas
sikit sikit, tiba tiba adik iparku pun tiba. Serius je muka diaorang.
Buat buat tak paham lah tu. saya pun selamba juga, walaupun masa tue
saya tak pakai apa apa.

“tak tidur lagii Sirren? ” Sapa saya. “tak
lagi. , dahaga le, panas, ” jawab die smbil membuka peti ais. “Eh.
tolong ambil buah limau kejap Sirren, ” je saya minta buah limau.

Sebenarnya
dahh habis dahh siang tadi. “Kat mana bang? ” Tanya adik ipar saya
smbil membongkok mencari cari buah limau yg tak ada tu. “Ada bawah tu, ”
smbil mata saya memandang burit adik ipar saya yg bulat tu.

Die
nii tak berapa kurus dan gemuk sangat. dngan seluar tidur putih die
pakai tue saya terperasanlah seluar dallam die warna putih. aja je saya
pegi kat die smbil batang saya melekat kat burit diaorang.

Cerita Sex Faraj Adik Ipar Lebih Sedap Dipancut

“tak
jumpa ke? ” Tnya saya lagii smbil menyorong batang saya ke dallam
sikit, gi die rasa batang 6 inci ni. tak jawab pun. Mesti die perasan
perbuatan saya ni.

Tapi tak apa. Selagi die tak blah kira ok lee
tu. Tiba tiba adik ipar saya pusing dan dada die terkena perut saya.
“Kenapa ni? ” Tanya saya. tak jawab juga.

Saya pandang muka
diaorang, saya tengok die dahh tersipu sipu tapi die tak lari pun.
“Kenapa Sirren? ” saya tanya lagii smbil saya rapatkan diri saya dng
batang saya nii menggesel kat faraj diaorang.

Denngan spontan saya
pun seluk tangan masuk dallam baju tidur diaorang, aikk tak pakai bra
dahh pun! ” Wah payudara kenyal lagii ni, ” saya cakap dng diaorang,
ingin tengok respon.

Die tak melawan pun. Cantik. saya cuba intai
intai bilik saya. Aahh. line clear. bini saya sure dahh tidur mati. Erm.
saya main kat puting payudara adik ipar saya tu.

Sirren biar
saja, die dahh mula nafas tercungap cungap. saya tau Sirren dahh gersang
ingin rasa kote saya yg baru je belasah kakak diaorang. saya selak baju
tidur Sirren mcm orang ingin susukan anak saya terus je menyusu
payudara adik ipar saya.

Fuh! buah dada muda, puting die pink
lagi, padat dan kenyal. Aahh. sebelah saya ramas, sebelah lagii payudara
die saya nyonyot. Then saya jilat jilat kat sekitarr puting payudara
diaorang.

Saya gigit manja kat lurah dendam Sirren. Sirren mula
memeluk kepalaku yg sdang menikmati hisapan pada payudara Sirren. Aahh.
saya terasa batang kote ku digenggam tangan lembut Sirren, mengusap
lembut kepala batang kote ku.
Cerita lucah Faraj Adik Ipar Lebih Sedap Dipancut

Besarnya
kote saya nii sampai genggaman tangan Sirren pun tak cukup. die raba
lagii sampai bawah. Aaahh. die raba telur saya yg tengah bergayutan.
Sirren ramas ramas telur saya.
Lepas tue die lancap batang kote saya
Peh. rasa ingin sorong je masuk dallam faraj Sirren. saya terus tarik
seluar tidur Sirren. Senang je dahh terlucut semua, tinggal seluar
dallam putih die aje.
Sambil saya jilat jilat leher adik ipar saya
tu, tangan saya dahh mula mengusap lembut faraj Sirren. saya tak terus
cari biji diaorang. saya hanye usap usapkat bahagian bawah, bahagian
lubang yg bakal saya terokai kejap lagi.
Sirren tercungap cungap,
mendesah. saya terus bukak butang baju Sirren. Terjojol gunung di dada
Sirren. Peh. besar. Terus saya gomol smbil saya jilat jilat telinga dan
leher Sirren. Sesekali saya gigit.
Sebelah lagii tangan saya menakal
kat faraj Sirren yg masih berbalut. Makin laju Sirren lancap batang
saya, makin keras mcm batu. dahh tiba masanya. saya seluk masuk dallam
seluar dallam Sirren, saya cari biji kelentit diaorang.

“Arrgh. ”
Sirren mengerang bila je jemari saya menyentuh biji faraj adik ipar ku.
Terus saya uli. Makin basah. saya tenyeh tenyeh smbil uli biji kelentit
Sirren. Terkangkang adik ipar saya.

Tanpa disuruh, Sirren sendiri
melucutkan panties yg dipakainya. Terserlah segi tiga tembam Sirren yg
masih berbulu halus. Sirren makin mengganas. die tarik tangan saya letak
kat faraj diaorang. die kangkang luas luas smbil letak sebelah kakinya
kat atas kerusi, ingin bagi senang lagii saya raba faraj die yg dahh
basah lenjun tu.

Saya terus rapatkan muka saya kat bawah
kangkangan Sirren. saya main lidah kat lubang nikmat diaorang. “Uuh.
abang, sedap. ” saya je smbil jiilat sekitarr lubang faraj adik ipar ku,
hidung saya menenyeh nenyeh kat bijik diaorang.

Die sendiri bukak
mulut faraj adik ipar ku dng jari supaya senang saya ingin jilat. Fuh!
Merah lagii bijik kelentit Sirren ni. saya terus tuju kat bijik kelentit
diaorang.

Saya jiilat, lepas tue saya sedut sedut bijik diaorang.
Tergigil gigil Sirren. Tangan die tak henti henti menarik narik rambut
saya. Stim sangat le tu. Tiba tiba. aikk. memancut mancut air faraj
Sirren meleleh kat muka saya.

Mgkin sebab die malu, terus die
tarik saya terus kulum batang kote saya. mmg benar betul stim dahh adik
ipar saya ni. die kulum kote saya mcm orang kebuluran.

Bayangkanlah
sampai telur kote saya pun habis die jilat dan kulum. Sesekali saya
intai intai bilik saya. Aah. bini saya sure tidur nyenyak kalau dahh
klimaks 3 kali. saya dng adik ipar saya asyik beromen.

Batang kote
saya makin mengeras tengok tubuh dan faraj adik ipar saya bertelanjang
bulat. Maklumlah nii first time saya tengok semua lubang diaorang. kote
saya dahh tak tahan rasa ingin sorong masuk faraj Sirren.

Saya
terus pusingkan Sirren, saya ramas ramas, payudara Sirren dari belakang.
saya tonggengkan Sirren. Terus saya masukkan batang kote saya dallam
lubang faraj adik ipar saya. Fuh ketat lagi! Panas je faraj Sirren.

Die
kemut, pnya mantap. Mendesah desah Sirren. saya tujah faraj die smbil
tenyeh tenyeh bijik kelentit die dari belakang. “Uurgh. sedap Sirren, ”
saya berbisik. saya teruskan adegan sorong tarik masuk lubang faraj adik
ipar saya.

Memang lain rasanya bila main dng orang yg kami
sepatutnya tak bolehh main. Sesuatu yg baru bagi saya tapi wa cakap sama
lu, sedap giler buat mcm ni. Makin kuat kemutan Sirren di batang kote
ku.

Mengembang menguncup kote saya. Ah. terasa panas. saya dahh
ingin terpancut. “Urghh. uhh. ” terus saya lepaskan dallam faraj Sirren.
Sengaja je saya pancut dalam, biar die tak lupa yg kote abang ipar die
nii pernah menujah dallam faraj diaorang.
Saya puas dan Sirren
tersipu sipu pada saya. Apa yg kakak die rasa, kini dirasakannya pula.
Semenjak kes tu, bila Sirren masuk bilik air, saya selalu curi curi
masuk dan jilat faraj Sirren.

Peh. best!

Other Luc4h :

  • adik ipar(melayu)
  • adik ipar ku

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *