Cipap Adik Dan Cipap Kakak Dijolok

Posted on

Melayu Boleh | Cerita Luah,Gambar Bogel,Video Blue – Cipap Adik Dan Cipap Kakak Dijolok ,Cerita Lucah ,Gambar Bogel, Awek Melayu Bogel, Gambar lucah, Video Lucah, Klip Lucah, 3gp Lucah, Buku Lucah, Novel Lucah, Awek Cun Comel, Selfie Bogel, Makcik Minah Tudung, Skodeng.

Seprti biase ketika aku mandi kat bilik air, aku nampak rumah jiran
aku bercahaya. “ni mesti baru pindah ni” sebab rumah itu dulu takde
orang tinggal. aku nie anak tunggal so tinggal sorang je la kat rumah.
aku pon mule le menyibuk sape yanng pindah, diketahui ada satu family
pindah rumah.

Ahlinye pula ada sorang kakak umur dallam 21. ada
lagi adik die, perempuan pula itu. umur diorang 18 tahun. dari hari ke
hari aku pon mule le intai cause bilik diorang bertentangan dng bilik
aku.

Diorang nie jiran belakang rumah sahaja. paling syok skali
kakak nie suka biar langsir diorang open, jadi dapat la aku tengok
diorang buka baju. tapi half naked sahaja, bogel dallam tandas.

Hari2
tengok makin geram dahla tubuh cantik, buah dada besar tambah lagi dng
kulit putih melepak. adik pon sama. dua dua aku intai. satu hari aku
lupe tutup langsir aku.

Mase itu aku ingin mandi dan tengah tengah
mandi, kakak itu masuk bilik die. agaknye tak perasan bilik aku
berlampu dan bolehh nampak dalam. habis mandi aku keluar, bogel tanpa
tuala.

Tengah tengah jalan ingin keluar itu aku terpandang bilik
kakak itu dng diorang telanjang bulat sekali. diorang pula ternampak
aku. sama sama tergamam jap. lepas itu diorang cepat cepat tutup langsir
die.

Cerita Sex Cipap Adik Dan Cipap Kakak Dijolok

Aku dahh
gelabah, silap silap diorang bagitau bapak diorang mampus aku. aku pula
turun makan dng mak bapak aku. tapi hari itu diorang pergi majlis kawin
kawan lama, balik besok.

So tinggallah aku sorang kat rumah.
dallam pukul 9 bell rumah aku bunyi, aku tengok kakak itu yanng datang.
aku gelabah tapi entah camne aku bagi diorang masuk. aku buka pintu,
diorang senyum manis je tak marah pon.

Datang pon pakai baju
jarang. aku tanye ingin ape? diorang cakap diorang boring dan sesaje
datang. bermulalah malam yanng diidamkan. aku diam sahaja, tengah
berfikir “die nie marah ke tak? tetibe datang dng alasan camtu ada apape
ke nih? ” kakak itu bersuara, “dik, ada apape boardgame tak? boringla”
aku cakap ada kat atas, nanti aku ambik.

Aku pon naik le kat bilik
aku, sdang aku mencari tetibe kakak itu ada kat pintu bilik aku. lemah
semangat. “lambatnye cari” aku tengok je die. lepas itu diorang panggil
aku, aku pon berdiri depan die.
Cerita lucah Cipap Adik Dan Cipap Kakak Dijolok

Takku
sangka tiba tiba diorang french kiss aku, aku ingin tolak tubuh diorang
tapi terpegang buah dada besar diorang yanng lembut. sebab tulah aku
bertukar niat lalu aku pon balas ciuman itu.
Kakak itu pula pegang
jubur aku dan meraba-raba. kendian diorang buka zip dan terserlah lah
batang zakar aku yanng panjangnye 5cm berbalut dng spender aku. tengah
cium cium itu diorang tarik baju aku, half naked jadinye.
Aku pon
dengaan nafsunye meraba-raba tubuh, mula mula jubur lepas itu naik le ke
buah dada besar nyer yanng empuk lagi pejal. aku baringkan diorang kat
katil sambil menelanjangkan.

Nikmatnye. puting aku hisap seganas
ganas nyer dan mengeluarkan bunyi yanng begittu memeransangkan. aku
turun sampai cipap die, aku jilat, cium, hisap dan gigit slow slow.
diorang pula layan nikmat.

Lepas itu aku cakap your turn, diorang
pon buka spender dan menjilat zakar aku, u sedapnye. diorang nie ganas
sangat sampai dahh pancut dah. aku tak kira, aku terus main sampai naik
balik.

Aku ramas ramas buah dada besar die, jilat dan hisap. bunyi
yanng kedengaran hanyalah raungan nikmat. dahh naik je batang zakar aku
aku pon sondol la tapi dara dahh hilang, diorang cakap diorang pernah
tocheng.

Zakar aku masuk perlahan je dallam cipap nya dahh bunyik
kuat dah, “ah. ah. Aahh! “. jolok tolak, tarik, jolok, tarik sampai
pancut. kakak itu punye pernafasan dasyat benar cam orang baru lepas
lari 20 km.

Kat situ lah first time aku. Adik diorang pula, dengar
cerite kakak diorang dahh menggatal ingin main dng zakar aku. aku pon
main je la. dahh free takkan ingin tolak.
Lagi satu aku lupe, aku
pakai kondom yanng dibawa oleh kakak itu. diorang sarongkan pula itu.
adik die? adik diorang 2 kali dan 5 kali dng kakak.

Post Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *