Bini Dikongkek Silih Berganti | Melayu Cerita Lucah

Posted on

Melayu Boleh | Cerita Luah,Gambar Bogel,Video Blue – Bini Dikongkek Silih Berganti | Melayu Cerita Lucah ,Cerita Lucah ,Gambar Bogel, Awek Melayu Bogel, Gambar lucah, Video Lucah, Klip Lucah, 3gp Lucah, Buku Lucah, Novel Lucah, Awek Cun Comel, Selfie Bogel, Makcik Minah Tudung, Skodeng.

Johhan kelihatan serba tak kena. Duduk salah berdiri pun salah.
Hatinya berkecamuk antara marah and sedih. Semuanya kerna rakaman cctv
tersembunyi di rumahnya yg memaparkan aksi keberahian sepasang manusia
di segenap sudut rumahnya. Mata Johhan memandang ke jam di dinding.

Diorang
tahu di situ terletak kamera pengawasan yg dipasang secara sembunyi
sembunyi. Malah bukan di situ sahaja, di dapur, bilik tidur, tangga,
garaj kereta and belakang rumah turut diletakkan tanpa pengetahuan
bininya.

Johhan mengangkat bontot menuju ke bilik kerjanya.
Isterinya sdng memasak di dapur melihat Johhan and tersenyum melihat
suaminya itu. Johhan membalas senyuman bininya. Sebaik pintu di tutup,
Johhan membuka komputernya and melihat kembali rakaman rakaman cctv yg
membuatkan hatinya serba tak tenteram.

Dari satu video beralih ke
satu video. Berbagai gelagat dapat di lihat di skrin komputernya.
Rakaman bininya curang and melakukan hubungan tubuh dengaan salah
seorang jirannya membuatkan Johhan menjadi geram menontonnya.

Mata
Johhan galak menonton bini terkangkang di sofa dengaan kain batiknya yg
terselak ke perut. Sementara itu Samman kelihatan sdng berlutut di
lantai menjilat puki bini Johhan dengaan sungguh berselera sekali.

Di
sudut video itu tertera jam menunjukkan pukul 10 pagi. Ternyata waktu
yg paling sesuai berikutan anaknya pada waktu itu berada di sekolah and
Johhan pula berada di pejabat.

“tak kerja ke hape jantan ni. ”
getus Johhan di dlam hati. Kemudian video itu memaparkan bini Johhan,
Denia menghisap zakar Samman. Kepala Denia bergerak seiring dengaan
batang zakar Samman yg keluar masuk mulut mungil bini orang itu.

Tak
lama selepas itu Johhan melihat tubuh Samman melengkung and kepala
Denia di tarik rapat ke perutnya. Ternyata Samman sdng mengalami
kemuncak nafsu. Denia kelihatan memeluk bontot Samman yg sdng terkejang
kejang mengalami orgasme.

“Sial kau Samman. Puas kau bagi bini
saya telan sperma kau ye. ” getus Johhan dengaan geram di dlam hati.
Kemudian Johhan menonton video yg lain pula. Kejadian berlaku di dapur.

Kelihatan
Denia sdng mendukung anak Samman yg dijaganya. Samman turut kelihatan
berada di situ. Samman meraba raba bontot Denia yg bekain batik and
mereka seperti berbual sesuatu. Johhan melihat bagaimana Samman yg
kemudiannya membuka seluarnya and menghunuskan zakar nya yg keras di
bontot Denia.

Bagaikan wanita miang, Denia melentikan lentikan
bontot nya smbil Samman menekan zakar nya di bontot Denia smbil memeluk
pompuan itu. Seketika kemudian, Denia hilang dari pandangan and kembali
semula ke dapur tanpa bayi Samman.

Pasti diorang meletakkan bayi
itu di ruang tamu. Mereka berdua berpelukan and berciuman. Denia
kelihatan menjambak zakar Samman yg keras smbil merocohnya dengaan laju.
Kemudian Denia berpaling and menonggeng di kabinet dapur.

Samman
di belakangnya menyelak kain batik Denia ke pinggang and berlutut di
belakang pompuan itu. Celah bontot and kelengkang Denia habis di
jilatnya. Melentik lentik bontot Denia menikmati jilatan nafsu dari
Samman.

Pasti sedapnya bukan main lagi. “tak guna punya betina. ”
getus hati Johhan lagii smbil menyaksikan video rakaman itu. Samman
berdiri and menghunuskan zakar nya di celah kelengkang Denia.

Melentik
lentik bontot Denia sewaktu menerima kemasukan zakar Samman di lubang
puki nya. Samman menekan zakar nya hingga habis masuk ke dlm. Denia
menolehh ke arah Samman and berkata sesuatu.

Kemudian Samman pun
mula menghenjut tubuh Denia. Geram Johhan melihat Samman menghayun zakar
nya keluar masuk lubang puki bininya. Melentik bontot bininya yg
bergegar sewaktu dihenjut Samman dari belakang.

Kedua dua tangan
Samman keras memegang kanan kiri pinggul Denia smbil menghenjut keras
and laju. Denia kelihatan sdng menikmati persetubuhan segera itu. Dari
wajahnya yg terpapar di dlam rakaman, jelas sekali pompuan itu menyukai
persetubuhan itu and seronok menikmatinya.

Kain batik Denia
melorot jatuh menutup bontot nya. Johhan lihat Samman membiarkan bontot
Denia ditutupi kain batik. Malah smbil menghenjut, Samman turut menarik
kain batik Denia agar kelihatan sendat menutupi bontot Denia.

Semakin
lama hayunan tubuh Samman semakin laju. Denia jg kelihatan semakin
ghairah dengaan tubuhnya yg melentik and kepalanya yg terdongak. Samman
beberapa kali menampar bontot Denia and secara tiba tiba Samman mencabut
zakar nya keluar dari tubuh Denia.

Segara pompuan itu berlutut
menghadap Samman smbil mulutnya ternganga menadah sperma yg bakal
dipancutkan lelaki itu. Johhan lihat Samman menggenggam zakar nya and
dihalakan ke mulut bininya. Denia bagaikan pompuan yg kehausan
mengangakan mulut kepada zakar Samman yg sdng menanti waktu utk
meledakkan sperma.

Tubuh Samman pun akhirnya terkejang kejang.
zakar nya di halakan ke wajah Denia. Johhan lihat memancut sperma Samman
ke muka bininya and sebahagian besar darinya masuk ke dlam mulut
bininya.

Johhan turut melihat Samman menggoncang zakar nya hingga
sperma nya habis meleleh masuk ke dlam mulut bininya yg ternganga. Habis
saja sperma dilepaskan, Samman menyumbat zakar nya masuk ke dlam mulut
bini Johhan.

Denia terus mengolom zakar Samman hingga membuatkan
lelaki itu menggigil tubuhnya kerna kenikmatan yg sungguh hebat di kolom
mulut bini orang itu. Johhan berdengus kecil. Skrin paparan video di
tutup and matanya kosong memandang wallpaper yg menunjukkan gambar
mereka bertiga sekeluarga.

Sayu hati Johhan memandang wajah
anaknya yg seorang itu. “uhm, Johhan. Masuk. jemput masuk” kata Samman
yg kebetulan berada di garaj kereta sdng mengilatkan kasutnya. Johhan
masuk melalui pintu pagar rumah Samman yg sememangnya tak berkunci itu.

“Wah.
kilat btl kasut kau and. ” kata Johhan. “Biasalah, hujung minggu. Kalau
tak kilat nanti ada yanng marah” kata Samman. “bini kau mana and? ”
tanya Johhan. “Ada di dlm. diorang baru balik kerja tu. ” kata Samman.

“Baru
balik kerja ye. saya sebenarnya ada. ” kata kata Johhan terhenti sebaik
melihat Lisana yg masih beruniform jururawat keluar ke garaj. “uhm.
Johhan rupanya. akak ingat siiapa tadi. ” kata Lisana.

“uhm kak
Lisana. Baru balik kerja ye. je je mahu jenguk abang Samman nie buat apa
pettang2. Baby mana? ” tanya Johhan. “Ada kat dlam tue ha. Tengah kena
layan dengaan akak akaknya. Akak baru balik kerja nie yg masih belum
buka uniform lagii ni. uhm. Johhan duduk dulu ye. ” kata Lisana yg
kemudiannya berpaling and berjalan masuk ke dlam rumah.

Mata
Johhan geram menatap bontot bini Samman yg kelihatan begittu sendat
sekali dibaluti uniform jururawat berwarna putih ketika itu. Seluar
uniform Lisana kelihatan sungguh sendat sekali and oleh kerna baju
uniform Lisana agak singkat and terselak di bontot nya, mata Johhan
dapat melihat warna seluar dlam biru terpamer di bontot Lisana yg bulat
and lebar itu.

Melentik lentik bontot Lisana yg lebih besar dari
bininya sewaktu berjalan. Melenggok lenggok mempamerkan kemontokan
punggung nya yg berlemak and kelihatan sungguh subur itu. “Tadi kau kata
ada hajat. apa diorang Johhan. ” kata Samman.

“Ni ha. ” kata
Johhan smbil menunjukkan handphone miliknya kepada Samman. Samman pun
mengambil handphone itu and melihat apa yg ada di skrin. Pucat lesi
wajah Samman apabila melihat video dirinya sdng menyetubuhi bini Johhan
tanpa seurat benang di atas katil master bedroom rumah Johhan.

“saya.
err. saya. ” kata Samman tergagap gagap. “tak apa. kau tengok dulu
sampai habis. memangg saya datang sini pun mahu tunjuk kat kau. tengok
sahaja sampai habis. ” kata Johhan.

Samman yg serba salah pun
mengikut saja kata Johhan, menonton rakaman video yg dimainkan di
handphone itu. Samman melihat tayangan semula dirinya menghenjut Lisana,
bini Johhan dlam berbagai posisi.

Kedua duanya telanjang tanpa
seurat benang. Video itu dimainkan sehingga ke babak terakhir. Berkerut
dahi Samman melihat dirinya di dlam video itu kelam kabut mencabut zakar
nya dari tubuh bogel bini kawan nya yg terkangkang and menyuapkan zakar
nya ke dlam mulut bini Johhan itu.

Terkejang tubuh Samman di dlam
video itu memancutkan sperma di dlam mulut Denia smbil memaut kepala
pompuan itu agar sperma nya terus sampai ke tekak and terus di telan
seperti selalu.

Sebaik habis tayangan video itu, Samman
menghulurkan handphone itu kembali kepada Johhan. Menggeletar tangannya
pada waktu itu. “saya tau kau cuak and. saya tau kau tak sangka saya
bolehh rakam semua ni. Ini baru satu, ada bannyak lagii sebenarnya yg
masih saya simpan dlam pc” kata Johhan.

“Berapa bannyak kamera kau
pasang Johhan? ” tanya Samman dlam nada ketakutan. “Satu je, kat dlam
bilik nie la. saya dahh syak lama sebenarnya tue yg saya pasang satu
dlam bilik. Rupa rupanya mcm nie kau buat ye. ” kata Johhan yg
menyembunyikan lokasi lokasi lain kamera tersembunyinya.

“Johhan.
saya minta maaf Johhan. saya janji. ” “Dah. dah. dah. saya datang sini
bukan mahu maafkan kau and mahu bagi kau lepas gitu je. Kalau mahu
settle mesti ada syaratnya. ” kata Johhan.

“Johhan. kau cakap
berapa je. saya bolehh bayar. ” kata Samman. “Ada saya minta kau duit
ke? saya cume bagi kau 2 pilihan sahaja sekarang ni. Pertama, ini video
saya bagi pejabat agama and Denia saya ceraikan. So, kau bolehh ambik
diorang lepas ni. ” kata Johhan.

“Kau gila. mana bini saya bagi
saya kawin sorang lagi. tolong la Johhan. kau jngan ceraikan diorang ok.
saya janji saya tak kacau lagii rumah tangga kau. ” rayu Samman dlam
suara yg perlahan agar tak didengari oleh bininya di dlam rumah.

“Hey.
rileks la. masih bolehh kowtim la. satu lagii syaratnya adalah. saya
lebih suka syarat yg kedua nie sebenarnya berbanding yg first tadi. and
saya pun berharap sangat supaya kau pun setuju syarat yg kedua ni. ”
kata Johhan.

Cerita Sex Bini Dikongkek Silih Berganti

“Kau
cakap sahaja Johhan. kalau kau suka syarat yg kedua tu, saya pun suka
juga. tapi apa syaratnya Johhan. ” kata Samman yg semakin gabra dengaan
keadaan dirinya. “Kau bolehh main dengaan bini saya. tapi saya jg mahu
main dengaan bini kau. ” kata Johhan.

“Kau biar betul. ” Kata kata
Samman terhenti sebaik bininya keluar membawa dulang berisi 2 cawan
kopi and sepiring kuih. “Ala kak Lisana nie susah susah je. ” kata
Samman smbil matanya memandang seluruh tubuh Lisana yg sendat beruniform
putih jururawat ketika itu.

“tak ada susahnya Johhan. borak
panjang nampak. citer apa je? ” tanya Lisana yg sdng berlutut di depan
Johhan menghidangkan air and kuih di atas meja kecil. “Alah cerita pasal
handphone nie kak. Abang Iklam nampaknya minat dengaan handphone saya
ni” kata Johhan smbil matanya menatap peha Lisana yg kelihatan sendat
dengaan seluar uniform putih sewaktu berlutut di depannya.

“Abang
mahu tukar handphone ke bang?. ” tanya Lisana kepada Samman, suaminya.
“Alah. cume minat je. mahu beli berangan sahaja la. awak ingat gaji saya
nie besar sangat mahu beli handphone baru? ” kata Samman.

“Hah
tau pun. baik beli susu anak lagii bagus kan Johhan? Lain la Johhan ni.
gaji besar. bini tak kerja pun tak apa. ” kata Lisana kepada Johhan yg
sdng khusyuk menatap tubuhnya.

“tak besar mana la kak. rezeki
masing masing. ” jawab Johhan. “Oklah. akak masuk dulu la. kacau korang
berbual je. ” kata Lisana smbil berdiri and menuju ke pintu masuk.

“Terima
kasih ye kak buatkan air pettang2 ni. mengganggu sahaja saya ni. ” kata
Johhan smbil melihat lenggokkan bontot bulat Lisana yg semakin
terserlah bentuknya kerna baju uniform sendatnya terselak ke pinggang,
mendedahkan seluruh bontot nya yg memperlihat warna seluar dlam birunya
kepada Johhan.

“tak ada kacaunya Johhan. ” kata Lisana sebaik tiba
di muka pintu rumahnya smbil berpaling memandang Johhan. Lisana lihat
mata Johhan tak lepas memandang bontot nya and kemudiannya memandang
wajahnya.

Lisana tersenyum and berdiri sejenak memandang Johhan
smbil melentikkan punggung nya. diorang lihat mata Johhan kembali
memandang tubuhnya yg sudaah pun diperlihatkan dari sisi. sdh pasti
lelaki itu melihat lentikan bontot nya yg berseluar ketat.

Lisana
memberikan senyuman kepada Johhan smbil menjelingnya and masuk terus ke
dlam rumah. “Nakal jg ye kau Johhan. ” getus hati Lisana smbil berjalan
menuju ke dapur bersama dulang di tangannya.

“Lain mcm sahaja saya
tengok cara kau tengok bini saya Johhan. btl ke kau mahu main dengaan
diaorang? ” tanya Samman. “Betul. camne? Ada berani? ” tanya Johhan.
Samman terdiam sejenak smbil memandang kosong cawan cawan berisi air
kopi di hadapannya.

“Ok. saya setuju. tapi. kau kena mengayat
diorang sendirilah ye. ” kata Samman. “Boleh. cume saya perlukan bantuan
kau utk dapatkan diaorang. kau kena bagi lebih ruang utk saya sentiasa
dapat bersama diaorang. boleh? ” tanya Johhan.

“mcm mana? ” tanya
Samman. “Esok weekend, kami memangg tak kerja. Tapi hari Isnin nanti kau
suruh bini kau pergi kerja and balik kerja dengaan saya selama
seminggu. Kau bagi alasan kereta diorang mahu kena hantar bengkel.
Amacam? ” tanya Johhan.

“Tengok la nanti camne” jawab Samman. “mcm
berat hati sahaja nampaknya. Rilek la brader, kau bolehh main dengaan
bini saya, takkan kau tak bagi saya main pulak dengaan bini kau.
Seminggu tue la masanya saya mahu ayat diaorang. Kalau tak, saya balik
kepada option nombor satu tadi. So, camne? ” tanya Johhan inginkan
kepastian melihatkan Samman seakan ragu ragu utk menurut katanya.

“Kau
btl betul sure ke bolehh bagi saya main bini kau mcm selalu saya buat? ”
tanya Samman. “Ye betul. yg penting line korang sendiri yg jaga la.
Kalau ada apa apa berlaku saya tak mahu tanggung. saya pun sama juga”
kata Johhan meyakinkan Samman yg masih ragu ragu.

“Ok. mula dari
hari isnin nanti kau bolehh pergi and balik kerja dengaan bini saya.
Soal alasan tue nanti saya settlekan” kata Samman. “Itu mcm la brader.
Alang alang buat jahat biar sama sama rasa” kata Johhan and kemudiannya
terus menghirup air kopi di cawannya hingga habis and meminta diri utk
pulang.

“Johhan. tunggu jap. ” kata Samman sewaktu Johhan nak
keluar dari pintu pagar rumahnya smbil berjalan menuju ke arah Johhan.
“saya mahu tanya sikit la. sebenarnya apa yg buat kau mahu sangat main
dengaan bini saya tu. Sebab, kalau mahu ditengokkan, bini kau tue
berkali ganda lebih solid dari bini saya yg dahh beranak 3. Si Lisana
tue dahh la lebih berlemak dari bini kau” tanya Samman.

“bini kau
tue tak gemuk la and. diorang normal cume tak jaga badan je. Setakat
lemak sikit sikit tue biasalah. saya geram kat punggung diorang yg besar
tu. Kena pulak kalau dahh pakai uniform ketat mcm tu, mananya saya tak
geram. Oklah, hari isnin nanti jngan tak jadi. Ahad malam saya call utk
confirmkan” kata Johhan and terus berjalan meninggalkan Samman menuju ke
rumahnya yg terletak selang 5 rumah dari rumah Samman.

Samman
menutup pagar and menuju ke kerusi. Kelihatan bininya sudaah pun keluar
bersama dulang utk diletakkan kembali hidangan minum pettang yg
disajikan sebelum itu. “Borak apa sahaja tadi bang? ” tanya Lisana.

“Borak
kaum bapak. kenapa? ” tanya Samman. “Saja sahaja tanya. Hensem btl si
Johhan tue kan bang? ” tanya Lisana. “Ah. dahh bawa masuk semua ni. mcm
mcm pulak awak ni. haa. satu lagi, kereta awak saya mahu hantar pergi
servis isnin nanti, jadi awak pergi balik kerja dengaan Johhan tau” kata
Samman.

“Abang dahh cakap kat diorang ke tadi? ” tanya Lisana.
“Dah. diorang setuju. abang mahu bagi duit minyak, tapi diorang menolak.
Nanti awak cuba la bagi diorang duit minyak isnin nanti” kata Samman.

“Boleh.
” jawab bininya. “Kalau hari isnin tak settle kereta awak kat bengkel,
awak naik kereta Johhan lagii la esoknya atau sampai kereta awak ok”
kata Samman. “Teruk sangat ke rosaknya kereta saya bang? Saya bawa rasa
mcm ok je? ” tanya Lisana.

“Awak mana tau pasal kereta, tau bawa
je. Camne? blh tak? ” tanya Samman. “Boleh sangat bang. kalau selalu
saing diorang pergi balik kerja pun apa salahnya. ” jawab Lisana smbil
masuk ke dlam rumah bersama dulang hidangan minum pettang yg sudaah
habis.

“bini saya nie pun semacam sahaja kat kau. Senang la kerja
kau Johhan. ” getus hati Samman smbil mengeluarkan sebatang rokok lalu
dinyalakan. Johhan menunggu beberapa minit di dlam kereta and kemudian
kelibat Lisana pun kelihatan yg kemudiannya terus masuk ke dlam kereta.

“Johhan.
nie Johhan punya. ” kata Lisana smbil menghulurkan duit RM10 kepada
Johhan. Johhan mengambil duit itu and memandang Lisana di sebelahnya.
“Kenapa Johhan tengok akak mcm tu? ” tanya Lisana tersipu malu.

“tak
payah la kak, memangg dahh kami kebetulan sama laluan. Saya tak rugi
apa apa pun, sebaliknya beruntung dapat tumpangkan wanita cantik mcm ni.
Akak ambik la balik duit ni” kata Johhan smbil meletakkan duit itu di
atas peha Lisana smbil mengambil kesempatan meramas peha Lisana yg
sendat berseluar uniform jururawat itu.
Cerita lucah Isteri Dikongkek Silih Berganti

“Johhan.
jngan lah mcm ni. ” kata Lisana. “Akak cakap mcm tue bermaksud saya tak
ambik duit tue atau pun saya pegang peha akak?. ” tanya Johhan. “Er. m.
dua dua. hi hi hi. ” jawab Lisana smbil ketawa kecil.
“Kak. akak
ada 3 orang anak mahu kena suap. Lain la dengaan saya nie cume ada
sorang anak je. Akak ambil balik ye duit ni. Walau akak pergi balik
kerja saing dengaan saya sampai tua pun akak tak perlu bayar satu sen
kat saya” kata Johhan.
“Tapi akak kesian kat Johhan. Dahlah kena
tunggu akak, lepas tue naik kereta Johhan. tak sedap la kalau akak tak
bayar Johhan. ” kata Lisana masih membiarkan Johhan meramas pehanya.
“Kalau akak mahu bayar boleh. tapi saya tak mahu duit. ” kata Johhan.
“Habis tue Johhan mahu apa? ” tanya Lisana. “Saya mahu cium akak. ”
jawab Johhan. “Johhan. Akak nie bini orang Johhan. ” kata Lisana.
“Saya pun laki orang kak. Takkan la saya mahu buat depan orang ramai. ”
kata Johhan. “Habis tue Johhan mahu cium akak kat mana? ” tanya Lisana.
“On the way balik nanti saya singgah la kat kebun getah estate tu” kata
Johhan.
“Sana clear ke? ” tanya Lisana. “kitorang tengok dulu mcm
mana. Tapi dari kata kata akak tue mcm ok je. ” kata Johhan. Lisana cume
tersenyum and Johhan pun mula memandu pulang.
Sebaik tiba di tempat
yg dimaksudkan, Johhan pun terus memegang tangan Lisana. Lisana cume
tersenyum memandang Johhan and perlahan lahan Johhan mendekatkan
wajahnya ke wajah Lisana. Lisana memejamkan matanya and merelakan
bibirnya bersatu dengaan bibir Johhan.
Berkucuplah mereka berdua
bersatu bibir and saling menggumpal lidah. Lisana membiarkan Johhan
meraba seluruh pelusuk tubuhnya hingga tanpa diorang sedari zip seluar
uniformnya telah pun dibuka and memberikan laluan kepada Johhan utk
menyeluk tangannya masuk ke celah kelengkangnya yg semakin basah seluar
dalamnya dengaan cecair keberahian.
Johhan menarik tangannya keluar
dari dlam seluar Lisana. diorang membuka seluarnya and mengeluarkan
zakar nya yg semakin keras mengharapkan perzinaan. diorang memegang
tangan Lisana and menariknya agar jururawat itu memegang zakar nya.
Seperti yg diminta, Lisana memegang zakar Johhan and tanpa dipinta,
Lisana merocoh zakar Johhan hingga nafsu Johhan semakin kuat nak
menyetubuhi bini orang yg masih sendat beruniform jururawat itu.
Johhan menyeluk kembali tangannya ke dlam seluar uniform Lisana. Seluar
dlam Lisana semakin lecun dengaan cairan pekat nan licin. Ternyata
Lisana semakin bernafsu. Lebih lebih lagii apabila Johhan menggosok puki
nya hinggakan Lisana mengerang kesedapan sewaktu mereka masih lagii
berkucupan.

Johhan pun melepaskan kucupan di bibir Lisana and mula
mengucup telinga Lisana yg masih ditutupi tudung. Kemudian ciumannya
beralih ke leher. Lisana cume memejamkan mata kerna berasa sungguh asyik
dengaan permainan asmara itu.

“Johhan. oh. ” Lisana mengeluh
sedap sewaktu Johhan mengusap puki nya yg tembam. “Sedap kak?. ” tanya
Johhan. “Sedap. Johhan. jngan bagi tau sesiapa ye kami buat mcm ni. ”
kata Lisana smbil mengurut urut zakar Johhan yg keras di dlam
genggamannya.

“Sudah tentu kak. Hisap zakar saya kak. ” kata
Johhan yg kembali duduk di tempat duduk pemandu. Lisana terus menunduk
and menyuap zakar Johhan ke dlam mulutnya. “Oh. sedapnya. ” Johhan
merengek sedap sewaktu seluruh zakar nya masuk ke dlam mulut Lisana and
apabila bibir mungil jururawat itu mengepit pangkal zakar Johhan.

Johhan
sungguh terangsang melihat kepala Lisana yg bertudung putih bergerak
turun naik mengolom zakar nya. Johhan kemudian melihat tubuh Lisana yg
montok berbaju uniform jururawat yg ketat ketika itu.

Semakin
ghairahnya menjadi jadi. “Dah lama saya mengidam mahu rasa body akak yg
ketat dengaan uniform ni” kata Johhan smbil mengusap tubuh Lisana.
Koloman Lisana semakin lama semakin laju.

Johhan dapat merasakan
zakar nya semakin licin di kolom mulut Lisana. Johhan tahu, air mazinya
sudaah pasti berlimpahan di dlam mulut Lisana. Di campur pula dengaan
air liur pompuan itu, sudaah tentu zakar nya banjir di dlam mulut
Lisana.

Sambiil menikmati hisapan Lisana yg sungguh sedap di zakar
nya, Johhan mengambil peluang itu utk melondehkan seluar and jg seluar
dlam Lisana hingga mendedahkan seluruh punggung jiran tetangganya itu.

Burit
bini orang beranak 3 yg usianya lebih tua 5 tahun darinya itu di ramas
dengaan geram. Daging bontot yg lebar and berlemak and setiap hari
dibaluti seluar uniform jururawat yg ketat kini terdedah tanpa
berseluar.

“Kak Lisana. dahh kak. ” pinta Johhan and Lisana pun
kembali duduk di tempat duduk sebelah pemandu. Mereka kembali berkucupan
and ketika itulah Johhan membaringkan tempat duduk Lisana. smbil
berciuman, Johhan menanggalkan seluar Lisana berserta seluar dlam yg
basah dengaan air nafsu.

Johhan naik ke atas tubuh Lisana.
Terkangkang Lisana memberikan ruang kepada Johhan. zakar Johhan di rocoh
rocoh and bagaikan sudaah tak sabar lagii utk melakukan persetubuhan,
Lisana menarik zakar Johhan masuk ke lubang puki nya yg sudaah sedia
menanti.

“Oh. Ardar. ” Lisana mengeluh kesedapan sewaktu lubang
puki nya menerima zakar Johhan yg keras menyodok masuk. Mudah je zakar
Johhan masuk ke dlam lubang puki Lisana yg longgar itu.

Terus
disantak hingga tenggelam seluruh zakar nya hilang di telan lubang puki
jururawat yg empuk itu. Johhan memeluk tubuh montok Lisana. zakar nya
dibiar berendam di kolam puki Lisana.

Sekali lagii mereka
berkucupan. Johhan dapat merasakan lubang puki Lisana mengemut zakar nya
dengaan penuh sedap sekali. Johhan terus menghenjut zakar nya keluar
masuk. Bermula dengaan rentak perlahan and semakin lama semakin laju
rentak henjutannya.

“Cepup. cepap. cepupp. cepap. ” bunyi lubang
puki Lisana yg melimpah dengaan air mazi dirinya and jg milik Johhan
kedengaran sungguh jelas sekali di dlam kereta itu sewaktu Johhan
menjolok zakar nya keluar masuk.

“Sedapnya Johhan. aah. ” Lisana
merengek sedap smbil memeluk Johhan. Johhan terus menghenjut tubuh
Lisana yg ketika itu masih bertudung and berbaju uniform. Seluar putih
jururawat Lisana sudaah terlucut terus ke lantai kereta bersama seluar
dalamnya.

Burit Johhan kelihatan turun naik mengepam zakar nya
keluar masuk ke lubang puki Lisana yg sungguh licin and melimpah dengaan
air persetubuhan. “Licinnya lubang puki akak. oh. rasa mcm mahu
terpancut kak. ” kata Johhan.

“Lepas luar Johhan. ohh. akak pun
dahh mahu sampai sayang. ah. ” kata Lisana. Semakin lama henjutan Johhan
semakin laju and padat. Lisana jg semakin kuat mengerang kesedapan.
Nafasnya semakin sempit dirasakan and otot otot tubuh pompuan nya
semakin lama semakin keras.

“Ardarr. sedapnya sayang. ah! ” Lisana
merengek kuat sewaktu kemuncak orgasmanya tiba. diorang memeluk tubuh
Johhan dengaan kuat and tak nak melepaskannya. Ketika itu jugalah Johhan
merasakan saat pelepasan sperma nya pun tiba.

“Kak Lisana. ohh.
ooh. oh! ” Johhan memeluk tubuh Lisana dengaan erat and menjolok zakar
nya ke dlam lubang puki Lisana sedalam dalamnya. sperma nya pun
dipancutkan terus mengisi telaga bunting Lisana.

Mengeluh Lisana
ketika merasakan sperma Johhan memancut mancut di dlam lubang puki nya.
Terkemut kemut otot puki nya sewaktu merasakan zakar Johhan berdenyut
kuat melepaskan benih benih subur mengisi lubang buntingnya yg
sememangnya sdng subur ketika itu.

Lisana sedar diorang mngkin
akan hamil dari benih yg Johhan semai. tettapi kesedapan yg sdng
dirasakan membuatkan diorang melupakan tentang perkara itu. Kenikmatan
yg sdng dirasai lebih diberi keutamaan pada waktu itu.

Mereka
berdua pun berpelukan and berkucupan smbil menikmati saki baki denyutan
denyutan nafsu dari zakar Johhan yg masih berada di dlam lubang puki
Lisana. Sebaik nafsu masing masing reda, Johhan pun menarik keluar zakar
nya dari lubang puki Lisana.

Meleleh sperma nya keluar menodai
kusyen tempat duduk. Lisana turut melepaskan nafas kelegaan sebaik zakar
Johhan keluar sepenuhnya dari lubang puki nya. Menyesal “Abang. hari
nie Lisana balik lambat sikit tau. Ada meeting kat hospital” kata Lisana
di dlam telefon.

“Awak mahu balik pukul berapa? ” tanya Samman.
“tak tahu lagi. mungkin pukul 10 kot” jawab bininya. “Ok. ” kata Samman
and terus mematikan talian. Matanya memandang jam di tangan.

Baru
pukul 6. 30 pettang. Maknanya pasti puas Johhan melanyak bininya di
hotel pada hari itu. Samman sudaah sedia maklum sebenarnya sebelum
bininya menghubunginya kerna diorang sudaah pun menerima sms dari Johhan
yg mengatakan nak membawa bininya di hotel utk lepaskan gian.

“Dahsyat
kau Johhan. Semalam baru first day bawa bini saya, kau dahh dapat tibai
diorang dlam kereta. Hari nie baru hari kedua kau dahh bolehh bawa
diorang ke hotel. saya pun dulu mahu mengayat bini kau dekat sebulan
baru dapat main. Kau memangg dahsyat Johhan” kata hati Samman sendiri.

Sementara
itu pada masa yg sama, tetapi di tempat yg lain, Lisana meletakkan
telefonnya di atas meja di hadapannya selepas selesai menghubungi
suaminya, Samman. diorang memandang wajahnya di cermin smbil
memperbetulkan tudung uniform putih di kepalanya.

Seketika
kemudian wajahnya berkerut and diorang memejamkan mata. Mulutnya
ternganga and merengek kesedapan. “Awak. ohh. oh. dahh la tu. saya penat
berdiri” kata Lisana smbil menoleh ke belakang. Kelihatan Johhan sudaah
pun berada dibelakang Lisana.

Berlutut di lantai and seluruh
wajahnya rapat di belahan punggung Lisana yg sudaah tak berseluar and jg
berseluar dlm. Tubuh Lisana meliuk kenikmatan hingga melentik punggung
nya sewaktu lidah Johhan menjilat puki nya and lubang punggung nya
saling silih berganti.

Johhan pun bangun berdiri. Telanjang tanpa
pakaian di tubuhnya. zakar nya keras mendongak ke langit. diorang
melihat tubuh Lisana yg cume bertudung and berbaju uniform jururawat di
hadapannya. burit Lisana yg lebar and bulat menonggek itu di tatapnya
dengaan geram.

“Johhan nie tengok punggung akak mcm mahu makan je.
dahh geram sangat ke? Denia punya tak sedap ke? ” tanya Lisana yg
menuju ke katil and naik ke atasnya.

Johhan tak menjawab
sebaliknya diorang ghairah melihat punggung Lisana yg sdng merangkak
naik ke atas katil perlahan lahan. Terus diorang menerkam Lisana hingga
menonggeng bersujud pompuan itu di atas katil.

Ketika itu jugalah
Johhan menyumbat zakar nya masuk ke lubang punggung Lisana. Terbeliak
mata Lisana sewaktu merasai lubang punggung nya dimasuki zakar Johhan.
Terus diorang menjerit kesakitan and meminta Johhan berhenti
melakukannya tetapi ternyata sia sia.

Johhan terus menjolok zakar
nya masuk ke dlam lubang punggung Lisana smbil kedua dua tangannya kuat
memaut pinggul berlemak pompuan itu yg empuk. Patutlah lama bnr Johhan
menjilat lubang punggung nya sebelum itu.

Rupa rupanya diorang
memangg nak melicinkan lubang punggung Lisana utk memudahkan zakar nya
meliwat punggung bini Samman pada hari itu. “Johhan. jngan. tak bolehh
masuk kat situ. sakit. aduuh. ” rayu Lisana tetapi ternyata rayuannya
itu sia sia.

Johhan semakin ghairah menjolok lubang punggung
Lisana hinggakan pompuan itu menangis merayu meminta agar Johhan
menghentikan perbuatannya. “Aduh. bang. tolong Lisana bang. Johhan rogol
punggung Lisana bang. hu hu hhu. abang. ” Lisana menangis nangis
memanggil suaminya tetapi segalanya sia sia.

Semakin lama rengekan
Lisana semakin hilang. diorang sudaah tak mampu lagii utk bersuara.
diorang cume mampu menahan kesakitan and mengharapkan agar perkara itu
segera selesai. tettapi sdng diorang menonggeng dlam kepasrahan,
tubuhnya ditolak hingga diorang terbaring terlentang.

Kakinya
dikangkang Johhan and kemudian lubang puki nya pula menjadi habuan
seterusnya. “Johhan. Johhan. slow slow sikit. punggung akak masih sakit.
” rengek Lisana sewaktu Johhan cuba memasukkan zakar nya ke dlam lubang
puki Lisana.

Johhan pun memperlahankan kegelojohannya. Dari
bertindak sebagai seorang perogol, Johhan pun bertukar menjadi pasangan
yg romantis pula hingga Lisana terlupa kepada perbuatan Johhan yg
merogol punggung nya sebelum itu.

Lisana memegang batang zakar
Johhan and di sumbat zakar lelaki itu perlahan lahan ke dlam puki nya.
Sebaik diorang merasakan zakar Johhan masuk ke dasar puki nya, tubuh
Lisana melentik smbil diorang merengek kesedapan.

Johhan memeluk
Lisana and mula menghenjut perlahan lahan hingga diorang merasakan puki
Lisana semakin dibanjiri air nafsu yg melimpah limpah. Johhan mengucup
leher and dada Lisana yg masih berbaju uniform.

Lisana pula
semakin hilang dlam nafsunya. Mereka pun mula bersetubuh dlam kedudukan
normal sehingga kedua duanya mencapai kemuncak kenikmatan yg tiada
taranya. Sekali lagii dlam dua hari berturut turut Lisana merasakan
sperma Johhan membuak buak memancut di dlam lubang puki nya.

Hangat
seluruh rahimnya menerima limpahan benih benih Johhan yg terus
disenyawakan telurnya yg subur. Oleh kerna kesedapan yg sukar diucapkan
itu, Lisana dengaan rela menyerahkan tubuhnya utk sekali lagii
disetubuhi Johhan buat kali ke dua pada hari itu.
Pusingan kedua ini
menyaksikan kedua dua pasangan akhirnya telanjang tanpa seurat benang
di atas katil. Cadar katil bertompok dengaan air persetubuhan di sana
sini. Gigitan cinta berbekas bersepah di peha and punggung Lisana.

Kisah seks malay Bini Dikongkek Silih Berganti Seks Malaysia

Tak
sia sia diorang dirogol punggung nya oleh Johhan kerna dapat diorang
menikmati persetubuhan pusingan kali kedua yg tak pernah dilakukan
suaminya sepanjang mereka berkahwin. Lisana pun pulang ke rumah pada jam
12 tengah malam sesudah di hantar oleh Johhan.

Samman yg
sebenarnya sudaah tahu dengaan apa yg mereka berdua lakukan di hotel
buat buat tak kisah and membiarkan bininya terperap lama di bilik air
membersihkan diri. Ketika itulah diorang memeriksa seluar dlam and
seluar uniform bininya di dlam bakul pakaian kotor.

“Mangkuk kau
Johhan. berapa gayung kau pancut dlam bini saya hari ni. menambah anak
lagii la saya gamaknya lepas ni. ” kata Samman di dlam hati smbil
melihat tompokan basah yg besar berbau sperma di kelangkang seluar and
seluar dlam bininya.

Samman kemudian memeriksa hendphone bininya.
Terkejut diorang melihat terlalu bannyak sms antara bininya dengaan
Johhan sewaktu bekerja pada hari itu. Kesemuanya berbaur lucah and
paling mengejutkan Samman adalah luahan kesediaan bininya yg nak pergi
and balik kerja bersama Johhan sampai bila bila asalkan dapat bersetubuh
dengaan lelaki itu selalu.

“Lahabau kau Johhan. menyesal saya
main dengaan bini kau. ” kata hati Samman di dlam hati. Beberapa jam
selepas itu, di rumah Johhan. Selepas memastikan bini and anaknya bnr
benar tidur, Johhan pun masuk ke bilik kerjanya and membuka komputernya.

Satu
satu rakaman video pada hari itu dilihatnya and diorang tertarik kepada
rakaman yg berlaku pada pukul 10. 30 pagi. Di dlam video itu
menayangkan Samman menarik tangan bininya menuju ke sofa di ruang tamu.

Kelihatan
Samman sudaah tak berseluar and cume berbaju. Sementara bininya pula
sudaah tak berbaju and cume berkain batik. Samman duduk di atas sofa and
Denia pula menyelak kain batiknya and duduk di atas Samman.

Walau
pun terlindung oleh kain batik bininya, Johhan tahu pada waktu itu
zakar Samman sudaah pun masuk ke dlam tubuh Denia. Johhan melihat
bininya yg sdng duduk di atas Samman mula bergerak tubuhya turun naik.

Samman
pun mula bemain main dengaan buah dada Denia. Beberapa minit selepas
itu kelihatan Denia segera berdiri and terus berlutut di lantai
menghisap zakar Samman. Samman pun memegang kepala Denia and menghenjut
mulut suri rumah itu hingga tubuhnya melengkung smbil zakar nya di tekan
ke dlam mulut Denia.

Johhan tahu, pasti ketika itu bininya sdng
meneguk sperma yg sdng dilepaskan Samman di dlam mulutnya. “tak apa and.
saya puas main dengaan bini kau. ” kata hati Johhan smbil tersenyum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *